Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden sonra Burak Yörük öyle bir karakterle geliyor ki, izleyici çok şaşıracak!

Baraj dizisinden sonra Burak Yörük öyle bir karakterle geliyor ki, izleyici çok şaşıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -39. bölümü ile birlikte final yapan Baraj dizisinin en önemli kazanımlarından birisi de Burak Yörük oldu. Genç oyuncu başarılı bir performans sergilediği Tarık karakteri ile izleyicilerin gözüne girdi.

Burak Yörük, canlandırdığı serseri ve psikolojik sorunlu Tarık olarak Baraj dizisinde yeteneklerini ortaya koydu ve büyük de alkış aldı. Burak Yörük’ün Baraj dizisindeki yükselen yıldızı yapımcıların da dikkatinden kaçmadı.

Aşk Mantık İntikam isimli diziden aldığı rol teklifini kabul eden oyuncu, yaz aylarında bu sefer romantik komedi hikayesinde yerini aldı. Burak Yörük’ün bu hızlı çıkışına hayranları da çok memnun oldu. Oyuncu yeni dizisinde bambaşka bir karaktere hayat verecek. Vurdum duymaz ve zengin büyümüş bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu, bazı detaylar da verdi.

Oyuncu, dizide canlandırdığı karakteri de şu şekilde anlattı: “Karakterime henüz alışma aşamasındayım. Daha tamamen alışmadım ama nasıl birisi; iyi birisi. Biraz sadece gümüş kaşık kendisi. Rahat büyümüş, zengin büyümüş, Londra’da okumuş, yeni geliyor İstanbul’a. Çok kafaya takan birisi değil, olayları. Biraz rahat bir herif böyle. Dünya yansa umurunda değil modunda bir herif. Dizinin en tatlı ve komik karakterlerinden birisi.”

Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, “Çok rahat, herkes çok tatlı. Çok mutluyum ben bu sette” diyerek yeni dizisinden memnun olduğunu söyledi.

Hiçbir şey ile ilgili büyük konuşmak istemediğini anlatan Burak Yörük, ne hakkında konuşsa başına geldiğini söyledi. Oyuncu, “Herkesin bir şansı daha hak ettiğini” belirterek dizinin hikayesinde de yer alan ikinci şansa vurgu yaptı.

18 Haziran Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel. Ayrıca yapımda yer alan diğer isimler şöyle: Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Murat Karasu ve Mehmet Yılmaz.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kamera arkasından yansıyan görüntüler, ekibin ne kadar neşeli olduğunu da ortaya koyuyor.