Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinden sonra Gizem Karaca eski yaşantısına geri döndü!

Baraj dizisinden sonra Gizem Karaca eski yaşantısına geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Gizem Karaca, İzmir’deki yaşamına geri döndü. Baraj isimli dizi projesine sonradan katılan oyuncu, sezon finalinin ardından da yaşadığı asıl yer olan İzmir’e dönmüştü. İzmir doğumlu olan oyuncu, bir dönem İstanbul’da yaşıyordu ama sonrasında memleketine dönüş yaparak huzuru bulduğunu söylemişti.

Gizem Karaca projeler oldukça ise evinden ayrı kalıyor ve İstanbul’a gelerek çalışıyor. Ancak iş bitince de oyuncu yeniden İzmir’e dönüyor. Kemal Ekmekçi ile evli olan Gizem Karaca, pandemi yasaklarının gevşetilmesi ile rahatladığını ifade etti.

Oyuncu, “Ben yeni döndüm Baraj’daydım. Aralık’ta gittim daha yeni döndüm. Pandemiyi çalışarak geçirmiş oldum. Aslında büyük şans, hiç fark etmedim. Hatta set çok daha rahat oldu. Trafik yok, mekanlar boş” diye konuştu.

İstanbul’a gittiği zaman eşi ile birbirlerini çok özlediklerini ama alıştıklarını da anlatan Gizem Karaca, yine de zorlukları olduğuna değindi. Oyuncu, “Bir yandan da keyifli, değişiklik” dedi.

Oyunculuğu bırakmayı düşünmediğini anlatan oyuncu, sürekli bir şey üretmesi gerektiğini yoksa sıkıntıdan ne yapacağını bilemeyeceğini anlattı.

Gizem Karaca, “Sürekli bir şey üretmem lazım. Ara sıra bir şeyler yapsam diye düşünüyorum ama oyunculuğu çok seviyorum” dedi.