Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisine tansiyonu arttıracak yeni bir karakter geliyor

Baraj dizisine tansiyonu arttıracak yeni bir karakter geliyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Baraj dizisinde yeni gelişmeler yaşanacak. Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman’ın başrolünde oynadıkları diziye katılacak yeni karakter, tansiyonu arttırarak hikayeye başka bir yön kazandıracak.

Bu hafta 8 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri beklenenin altında kalıyordu ancak Salı akşamları yayınlanan diğer diziler karşısında zorlu bir rekabet veren Baraj dizisi, bu hafta bir nebze de olsa reytingdeki yükselme ile yüzleri güldürdü. Umut veren bu gelişmenin ardından, diziye katılacak yeni karakterin de bu ivmeyi yukarı taşıyacağı düşünülüyor.

Dizide yaşanan gelişmeler de yine Baraj’ın ilgi çekici olmasını hızlandırıyor. Tarık ve Nazım ile ilgili gerçeğin ortaya çıkmasının uzatılmaması da izleyici için olumlu bir gelişme oldu. Her ne kadar Nehir bu durumu kabullenmek istemese de olayların akışı değişti.

Sumru Yavrucuk gibi usta bir isimle birlikte Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın performansları ve Tarık’ı oynayan Burak Yörük’ün de başarılı bir oyunculuk sergilediği diziye dahil olacak yeni karakter ise şimdiden merak konusu oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre Med Yapım imzalı dizinin kadrosuna Fulya isimli bir karakter daha katılıyor. İrem Tuncer’in canlandıracağı Fulya’nın dizideki dengeleri değiştireceği tahmin ediliyor.

İrem Tuncer’in Mahşeri Cümbüş isimli tiyatro grubunun üyesi olduğunu da ekleyelim…

Baraj dizisine tansiyonu arttıracak yeni bir karakter geliyor 7