Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı!

Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu ve 39 bölüm süren serüven geçtiğimiz aylarda sona erdi… Baraj dizisinin final yapmasının ardından ise oyuncular tatile çıktı.

Dizinin başrol oyuncuları ise adeta kapış kapış yeni sezon yapımları tarafından paylaşıldı… İlk olarak Burak Yörük, Aşk Mantık İntikam isimli diziyle anlaştı ve yaz ekranının en başarılı yapımında yer alarak Fox TV ekranında kaldı… Burak Yörük, kısa bir tatil sürecinden sonra yeniden ve çok farklı bir karakter ile yine aynı ekranda ama başka bir dizide yerini almış oldu.

Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı! 10

Bir başka başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz ise Yasak Elma dizisinden gelen teklifi kabul etti. Baraj dizisinde Nehir karakteri ile öne çıkan Yılmaz, 5. sezonda Yasak Elma dizisine yeni katılacak olan ailenin kızı olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, Fox TV’nın başarılı bir dizisinden bir başka dizisine geçiş yapmış oldu.

Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı! 11

Baraj dizisinin bir başka başrol oyuncusu Feyyaz Duman’ın yeni dizisi de sonunda belli oldu. Duman, Kadın dizisi ile başladığı ve Baraj ile de taçlandırdığı müthiş performansıyla akıllara yazılmıştı. Oyuncu yeni dönemde Yalancı ve Mumları isimli Fox TV dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı! 12

Baraj dizisinin bir diğer başrol oyuncusu Sumru Yavrucuk ise yeni sezonda MF yapım imzalı Fox TV dizisi olan Ayrılık’ta yerini alacak. The Split uyarlaması olan Ayrılık dizisinin hazırlıkları da son aşamaya geldi ve ekip yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak.

Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu yeni Fox TV dizileri tarafından adeta kapışıldı! 13

Böylelikle Baraj dizisinin 4 başrol oyuncusu da hem yeni dizilerini buldular hem de Fox TV ekranından ayrılmamış oldular.