Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu!

Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1977 yılında çekilen Baraj ismili filmin dizi versiyonu 2020 yılında izleyicilerle buluşacak. Fox TV ekranında yayınlanacak dizinin hazırlıklarına devam ediliyor.

24 Ocak’ta çekimlerin başlaması beklenen dizide oynucu kadrosuna yeni isimler katıldı. Kerem Bürsin’in teklifi kabul etmemesinin ardından Burak Yörük ile anlaşma sağlanmıştı.

Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu! 10

Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre; Biran Damla Yılmaz’ın yanı sıra Sumru Yavrucuk, Tuna Orhan ve Feyyaz Duman da dizinin kadrosuna katılan isimlerden oldu.

Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu! 11

Kadın dizisinin Arif’i olarak ünlenen Feyyaz Duman hayranları 4 Şubat’ta final yapacak olan Kadın’dan sonra da Duman’ı ekranda farklı bir rolle izleyecek.

Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu! 12

Yalan Dünya dizisinde Yönetmen Tufan olarak dikkat çeken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Servet’i olarak da bilinen Tuna Orhan’ın karakteri de merak konusu oldu.

Burak Yörük’ün Kadir karakterine hayat vereceği Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz ise Nehir olacak. Feyyaz Duman’ı Nazım olarak izleyeceğiz.

Baraj dizisinin kadrosu çok dikkat çekici oldu! 13

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Meryem Aksoy olarak akıllarda takılı kalan sonrasında No:309’da Songül olarak izleyicilerin karşısına çıkan Sumru Yavrucuk, 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönüş yapacak.