Ana sayfa Sosyal Medya Babasının vefatı oyuncu Meriç Aral’ın hayatının şekillenmesinde çok etkili oldu!

Babasının vefatı oyuncu Meriç Aral’ın hayatının şekillenmesinde çok etkili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meriç Aral, en son Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranda yer almıştı. Canlandırdığı Helin karakteri ile dikkat çeken oyuncu, toplam 26 bölüm süren yapımda Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaşmıştı. Bu dizinin ardından yeni proje tekliflerini henüz kabul etmeyen oyuncunun 2023 yılında neler yapacağını hayranları merakla bekliyor.

Meriç Aral, deprem felaketi sonrasında bölgede yaşayan halkın yaralarının sarılması için yoğun bir süreç geçirdi. Depremin üzerinden 1 ay geçti ve ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımları ile insanların ihtiyaçlarını duyurmaktan geri kalmadı…

Meriç Aral, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile de dikkatleri çekti. Avukat olan babası Levent Nuri Aral’ı 2019 yılının Haziran ayında kaybeden Meriç Aral, babasına olan özlemini de sosyal medya paylaşımıyla ortaya koydu.

Babası Nuri beyin doğum gününde bir mesaj yayınlayan oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Yas bitmiyor, insan yasın etrafında büyüyor ve şekil alıyor. Dev bir yasın içinde yine hep seni çok çok özledim. Doğum gününde yanına gelip toprağına çiçekler ektim.”

Babasının vefatı oyuncu Meriç Aral'ın hayatının şekillenmesinde çok etkili oldu! 9

Babasının vefatının acısının hala içinde çok taze olduğu ve yasını tuttuğunu ve bu yasın da hayatını çok değiştirdiğini oyuncunun mesajından anlayabilirsiniz. Hayat devam ediyor belki ama Meriç Aral için büyük bir eksiklik ile devam ettiği gerçeği de bu mesaj ile dikkat çekiyor.