Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kaderine bak, Cana’ya gıcık olanlar şimdi ne yapacak?

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kaderine bak, Cana’ya gıcık olanlar şimdi ne yapacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinin heyecanlı yeni bölümleri izleyicilerle perşembe akşamları Kanal D ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin 68. bölümü geride kaldı ve hikayeye yeni bir karakter daha katıldı.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin karısı Türkan rolünde, Hivda Zizan Alp izleyicilerle buluştu. Oyuncu daha önce Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Elvan karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanmıştı. Kariyerinde; Yeşil Deniz, Fi, Sana Söz gibi diziler de bulunan oyuncu ayrıca Rüyanda Görürsün isimli sinema filminde de Merve olarak yer aldı.

Hivda Zizan Alp, artık Camdaki Kız dizisinin Türkan’ı olarak yeniden dizi setlerinde yer alacak. Hikayede ise Hayri’nin Nalan ile ilişkisini fark etmesi ile birlikte Türkan’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

Hayri’nin köyde yaşayan ve şehirde çalışan kocasını bekleyen karısı olarak Türkan, onun çevirdiği dolapları öğreniyor ve hikayede işler fazlasıyla karışıyor. Yeni bölümler dizi hayranları için yine heyecanlı sahneler vaat ediyor.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın kaderine bak, Cana'ya gıcık olanlar şimdi ne yapacak? 7

Camdaki Kız dizisinin 69. bölümünü izleyenler Sedat’tan boşanan ve Hayri’nin kollarına koşan Nalan’ın düştüğü duruma da üzülüyor. Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı Nalan, bir zamanlar kocasını kapan Cana’ya büyük öfke duyuyordu. Şimdi de Nalan, Cana’nın durumuna düşmek gibi bir gerçekliğin içinde bulunuyor.

Bir yanda Nalan’ın kaderinin Cana’nın kaderine doğru dönüşmesi, diğer yanda kocasını bir başka kadına kaptıran Türkan’ın öfkesi…

Camdaki Kız dizisinin senaryosu 3. sezonda da çok etkili şekilde devam ediyor ve izleyiciler, yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor.

Hivda Zizan Alp için ise Sefirin Kızı dizisindeki gibi yine etkili bir kariyer çıkışının Camdaki Kız sayesinde yaşanması şaşırtıcı olmayacaktır.