Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin İsabel’i Pelin Akil’in Kapadokya romantizmi!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin İsabel’i Pelin Akil’in Kapadokya romantizmi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda TRT 1’in iddialı yapımı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile izleyici karşısına çıkan Pelin Akil dizide güçlü bir kadın karakter olan İsabel’e hayat veriyor.

Ekranların aranan yüzü, yetenekli oyuncu diziden arta kalan zamanlarını eşi ve çocuklarıyla birlikte geçiriyor. 2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile evlenen ünlü oyuncu 2019 yılında anne oldu. Lina ve Alin adlarında ikiz kızları olan çift mutlu beraberlikleriyle de de sık sık  magazin basınında haber oluyor.

Çocuklarıyla geçirdikleri keyifli anları instagramdan takipçileriyle de  paylaşan ünlü çift hafta sonunu ailecek Kapadokya’da geçirdi.  Anıl Altan,eşiyle birlikte  Kapadokya’dan romantik karelerini instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin İsabel'i Pelin Akil'in Kapadokya romantizmi! 8

İkiz kızlarından bir an olsun ayrılmayan Pelin Akil ile Anıl Altan çifti kızlarıyla birlikte geçirdikleri keyifli anları da sosyal medyadan paylaştılar. Oyuncu çiftin paylaşımları takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin İsabel'i Pelin Akil'in Kapadokya romantizmi! 9

Özellikle Pelin Akil’in sevimli kızlarıyla birlikte çekip paylaştığı bu eğlenceli video takipçilerini güldürdü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pelin Akil ALTAN (@pelinakil)’in paylaştığı bir gönderi