Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisi nasıl olur da bu durumda düşer, kimse anlayamıyor!

Barbaroslar dizisi nasıl olur da bu durumda düşer, kimse anlayamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin bölümleri yayınlandıkça diziyi beğenenler de daha fazla tutuklu kalıyor. İlk bölümleri biraz eleştiri alsa da daha sonra yapılan değişiklikler ile düzelme sergileyen Barbaroslar dizisinin reytingleri ise şaşırtıyor.

Perşembe akşamlarının bir numaralı yapımı olması beklenen dizi, üçüncü hatta dördüncü en çok izlenen dizi konumuna kadar geriledi. Mahkum ve Camdaki Kız artık Barbaroslar’ı geçti. Dizi hayranları ise bu duruma çok şaşırıyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, dikkat çeken ifadeler var.

Bir dizi hayranı diyor ki: “Diğer dizilerden nasıl daha az reyting alır, aklım almıyor. her bölümünü heyecanla izliyorum ve nasıl bittiğini bile anlamıyorum.”

Perşembe akşamları heyecanla diziyi bekleyenler, Barbaroslar’ın çok daha etkili bir yapım olması gerektiğini düşünüyor. Hem merak uyandıran hikaye hem heyecanın hiç bitmediği sahneler hem oyunculuk performansları derken TRT1 dizisi aslında birinciliğe layık görülüyor.

Barbaroslar dizisi nasıl olur da bu durumda düşer, kimse anlayamıyor! 7

Reytinglerde tüm kategorilerde izleyicilerini yavaş yavaş kaybetmeye başladığını görmekte olduğumuz Barbaroslar dizisi, en başta beklenti çok yüksek olduğu için birçok kişiyi tatmin edemedi. Yani dizi kötü bir başlangıç yaptı.

15. bölümü geride kalan dizinin son haftalarda kendini bulduğunu ama bu sefer de izleyicilerin büyük çoğunluğunun ilgisini geri kazanamadığını görüyoruz.

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe gibi iki etkili oyuncunun başrolünde yer alması bile izleyenleri TRT1 ekranına çekme konusunda yeterli olmuyor.

Barbaroslar dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyenler çok. Ancak bu kadar yüksek bütçeli bir yapımın reytinglerde düşüş yaşaması, ciddi bir tehlike olarak da yorumlanıyor.