Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisi Pelin Akil’i çok zorluyor, Anıl Altan’dan itiraf!

Barbaroslar dizisi Pelin Akil’i çok zorluyor, Anıl Altan’dan itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Anıl Altan ile Pelin Akil, kariyerlerine devam ederken ikiz kızları Alin ve Lina’nın bakımı içinde yardımlaşarak ilerliyor… Pelin Akil, şu sıralarda TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide bulunuyor.

4 bölüm kaldığı Aşk Mantık İntikam isimli dizideki rolünün bitmesinin ardından ise Anıl Altan, kızlarının bakımını devraldı.. Anıl Altan, ailece yer aldıkları bir reklam filminin müjdesini verdi. Oyuncu, ayrıca karısı Pelin Akil’in de Barbaroslar dizisinin setinde ne kadar zorlandığını itiraf etti.

Anıl Altan, eşinin dizideki dövüş sahneleri sonrasında pert durumuna geldiğini belirterek şunları söyledi: “Seti bir kez ziyarete gittim. Savaş sahneleri için günlerce çalışıyorlar. Orada 10-15 saniye gözüküyor ama onun öncesinde pert durumunda oluyor. Onun için çok güzel geçiyor, çok güzel bir deneyim oldu.”

Barbaroslar dizisi Pelin Akil'i çok zorluyor, Anıl Altan'dan itiraf! 7

Yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu belirten Pelin Akil, reytinglerin yükselmesinden de çok memnun olduklarını söyledi. Hikayenin daha da güzelleştiğini anlatan oyuncu, kendisinin de sonraki bölümlerin senaryosunu çok merak ettiğini belirtti.

Zor sahneler olduğunu belirten Pelin Akil, “Aksiyon dersleri oluyor. Sahne öncesinde çalışıyoruz, çok da vakit yok, dizi olduğu için” diye konuştu.

Kızları Alin ve Lina’nın dizideki bu sahneleri telefondan gördüklerini belirten Anıl Altan, uyudukları için annelerini ekranda izlemediklerini ifade etti. Çocuklarla ilgili kendilerine çok fazla reklam filmi teklifi geldiğini anlatan oyuncu, seçim yaparken örnek olmasını arzu ettikleri projelerde yer aldıklarını söyledi.