Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinden ayrılan Pelin Akil, şimdi yeni bir dizi heyecanı ile kıpır kıpır!

Barbaroslar dizisinden ayrılan Pelin Akil, şimdi yeni bir dizi heyecanı ile kıpır kıpır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezon iddialı bir çıkış yapan Barbaroslar dizisinde Pelin Akil’i Isabel karakterinde izledik. Oyuncu sezon finalinden önce projeye veda ederken, dizinin reytinglerinin de son aylarda büyük düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmamıştı.

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Akil, yaz döneminde bir süre dinlenecek ama Temmuz ayından itibaren de yeni dizisi için sete çıkacak. Oktay Kaynarca’nın hem yapımcısı olduğu hem de başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle ilgili konuşan oyuncu, heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Güzel bir işe başlayacağız. Çok güzel bir senaryosu var. Şimdi bir şey söyleyemiyorum ama bayağı dikkatleri çekecek bir senaryosu var.”

Barbaroslar dizisinden ayrılan Pelin Akil, şimdi yeni bir dizi heyecanı ile kıpır kıpır! 7

Pelin Akil, sürprizi kaçmasın diye dizi hakkında detay vermekten kaçındı. Ancak oyuncuyu yeni projesinde çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz. Bir doktor karakterinde izleyeceğimiz Pelin Akil, “İsmi Firuze. Neyi ne kadar söyleyeceğimin sınırı olmadığı için bende bir başlarsam anlatırım” diyerek detay vermemeye çalıştı.

Anlaşmayı yeni yaptığını ve doktor karakteri için hazırlıklarına başladığını dile getiren oyuncu, rolüne hazırlık sürecini şöyle anlattı: “Gözlem yapmayı seviyorum. Arkadaşlarımla konuşmayı, bilgi edinmeyi seviyorum. Daha yeni olduğu için her şey daha bir hazırlığım yok ama başlayacağım.”

Barbaroslar dizisine hazırlandığı süreçte kılıç ve aksiyon eğitimleri aldığını anlatan Pelin Akil, yeni dizideki rolü içinde bazı çalışmalar yapması gerektiğini ifade etti.

Çekimlerinin bir bölümünün Azerbaycan ve Orta Asya’daki Türk cumhuriyetlerinde yapılması beklenen dizinin senaryosu için uzun süredir çalışmalar devam ediyordu.

Oktay Kaynarca’nın oyuncu kadrosunu bizzat kendisinin belirlediği ve görüşmeleri yaptığı dizinin çok iddialı bir iş olması bekleniyor.