Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisine geçen Pelin Akil’den eşi Anıl Altan’la ilgili itiraf!

Barbaroslar dizisine geçen Pelin Akil’den eşi Anıl Altan’la ilgili itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz bebeklerini büyütmek için ara verdiği dizilere geçen sezon geri döndü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Bahar olarak izlediğimiz oyuncunun performansı ilgi toplamıştı.

atv’nin fenomen dizisinde tek sezon kalan ünlü oyuncu, yeni sezon için TRT1’in yüksek bütçeli dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziyi tercih etti. Pelin Akil yoğun bir şekilde dizinin çekimlerinde yer almaya devam ediyor.

Perşembe rekabetine geçen hafta dahil olan dizinin görsel zenginliği ve dönemin etkisini yansıtabilmesi tüm izleyicilerden takdir topladı. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatına yönelik hazırlanan hikayede Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe başrolde buluştu. Pelin Akil ise dizide aşkı için ölmeyi göze alacak kadar güçlü bir kadın olan Isabel’i canlandırıyor.

Oyuncu çocuklarının bakıcısı olmadığını ve eşi Anıl Altan’ın bebeklere baktığını söyledi. Antalya’da babaanneleri ile kalmakta olan çocukları için alışveriş yapan oyuncu, setten fırsat bulunca görmeye gittiğini de belirtti.

Barbaroslar dizisine geçen Pelin Akil'den eşi Anıl Altan'la ilgili itiraf! 8

Pelin Akil, bebeklerini emanet edecek bir bakıcıya güvenmenin çok zor olduğunu da söyledi. Akil, “iyi birisini bulmak çok zor. Kendi çocuğu gibi görüp sevmesi, ne haberler duyuyoruz, şiddet içeren görüntülere şahit oluyoruz” diye konuştu.

Vakti olduğu ve elinden geldiği sürece çocuklarının büyüdükleri anları beraber yaşamak istediklerini belirten Pelin Akil, bunun her zaman mümkün olmadığını da belirtti.

Bir ikiz daha düşünemediğini belirten Pelin Akil, “Tekrar ikiz olacak korkusundan dolayı yapamayabilirim” diye konuştu. Biraz da kendilerine vakit ayırmak istediklerini belirten oyuncu, eşi ile birbirlerini unuttukları itirafında da bulundu.

Oyuncu şöyle konuştu: “Biraz da kendimize vakit ayırabilmek istiyoruz. Eşimle birbirimizi unuttuk. Sadece çocuklar üzerine konuşuyoruz.”

Barbaroslar dizisine geçen Pelin Akil'den eşi Anıl Altan'la ilgili itiraf! 9

Pelin Akil, dönem kıyafetleri ile yer aldığı Barbaroslar dizisindeki başarılı performansıyla da hayranlarını etkilemeyi başardı. Oyuncu yeni sezonda yeni dizisiyle yine hayranlarını mest etti.