Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi!

Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021-2022 sezonunda TRT1’in yine çok iddialı dizilerle izleyicileri kendisine çekeceği net bir şekilde anlaşılıyor. Bu dizilerden Mevlana ve Barbaroslar çok dikkat çekiyor. Mevlana dizisinin kadrosunun çok güçlü isimlerden kurulması vebüyük bir prodüksiyona sahip olması dikkatleri çekmişti.

Barbaroslar dizisi ise belki de bugüne kadar yapılmış en büyük prodüksiyon olabilir… Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve izleyiciler görüntülere hayran kaldı. Özellikle açık deniz sahnelerinin çok etkileyici olacağı da fragmandan anlaşıldı.

Ege ve Akdeniz’de Barbaroslar dizisinin deniz sahneleri çekiliyor. Ancak bu çekimlere özel ekipler de katılıyor. Dünyanın en önemli projelerinde yer alan bu özel ekipler şimdi de Barbaroslar dizisi için hünerlerini sergiliyor.

Barbaroslar dizisinin kadrosunun da önemli isimlerle güçlenmekte olduğu haberleri geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 4 yeni isim daha ekibe katıldı. Gülcan Arslan, Melis Babadağ, Pelin Akil ile Yiğit Özşener’in hikayede yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi! 10

Pelin Akil en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almıştı.

Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi! 11

Gülcan Arslan’ı izleyiciler Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son haftalarında ekranda izledi.

Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi! 12

Melis Babadağ en son Yeşil Deniz isimli dizide yer almıştı ve 7 yıl sonra yeniden dizilere dönüş yapacak.

Barbaroslar dizisinin kadrosu 4 ünlü oyuncu ile güçlendirildi! 13

Yiğit Özşener ise Ramo dizisindeki Yavuz’dan sonra en son Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde Zafer karakterini canlandırdı.