Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinin platosuna Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan hayran kaldı

Barbaroslar dizisinin platosuna Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan hayran kaldı

tarafından ker_def

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncuları yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. Dizinin ilk bölümünü birlikte izleyen ekip, TRT yöneticileri ile de buluştu. Pelin Akil, platonun inanılmaz olduğunu anlattı. Engin Altan Düzyatan ise yeniden TRT’den olmaktan dolayı çok mutlu…

Dizide Oruç Reis’i canlandıran oyuncu Engin Altan Düzyatan, dizinin çok özel bir proje olduğunu kaydederek şunları söyledi: “Yeni bir projede TRT’de tekrar beraber olmaktan çok heyecanlıyım. TRT bu sefer çitayı biraz daha yukarı koymuş gerçekten. Platolarıyla ve içinde yaşadığımız gerçeklikle çok daha üst düzeyde bir setle karşılaştık.”

Barbaroslar dizisinin platosuna Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan hayran kaldı 9

İsabel rolündeki Pelin Akil geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer almıştı. Yeni sezonda bir tarihi yapımda izleyici karşısına çıkan oyuncu, “İnanılmaz bir platonun içerisindeyiz. İnanılmaz bir dekor. Oyunculuk yaparken gerçekten o dönemin içindeymişsin gibi hissediyorsun,” dedi.

Barbaroslar dizisinin platosuna Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan hayran kaldı 10

Kılıçoğlu karakterine hayat veren oyuncu İsmail Filiz ise dizinin kendisi için 1 buçuk yıl önceden başlayan bir hikâye olduğunu, yapım için Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı büyük platoları yapıldığını dile getirdi.

Barbaroslar dizisinin platosuna Pelin Akil ve Engin Altan Düzyatan hayran kaldı 11

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Mustafa Burak Doğu ve Ethem Arslan’ın yazıyor.

“Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” yeni bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1’de.