Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar’a yeni oyuncu arayışı! Osmanlı tarihinin en önemli karakterlerinden birini canlandıracak

Barbaroslar’a yeni oyuncu arayışı! Osmanlı tarihinin en önemli karakterlerinden birini canlandıracak

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu kış sezonu başında çok büyük iddialarla gelen ancak aldığı reyting oranlarıyla hayal kırıklığı yaratan TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son haftalarda durumu biraz toparladı. Şimdi dizide yeni bir oyuncu arayışı var. Seçilecek oyuncu Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından birini canlandıracak.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin bu hafta 18. bölümü yayınlanacak.

Çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi reytinglerde çok parlak olmasa da belirli bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizide geçtiğimiz aylarda gerçekleşen küçük oyuncu değişikliklerinden sonra şimdi de yeni bir oyuncu arayışı var.

Barbaroslar’a yeni oyuncu arayışı! Osmanlı tarihinin en önemli karakterlerinden birini canlandıracak 7

Oyuncu arayışı, Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman için. Sultan Süleyman’ı canlandıraca oyuncu için arayışlar sürüyor. Osmanlı devletinin en büyük sınırlarına ulaşmasını sağlayan Kanuni Sultan Süleyman’ı daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Halit Ergenç canlandırmıştı. Ergenç’in performansı hala hafızalarda.

Peki bu hafta Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda neler olacak? Pietro’nun taarruz emriyle Midilli’de büyük bir katliam gerçekleştiren Rodos Şövalyeleri, ele geçirdikleri Müslüman ahaliyi Hristiyan olmaya zorlamışlardı. Kurdukları planla Midilli’ye girmeyi başaran Oruç Reis ve leventleri, Gladyus ile Leonardo’nun işkencelerine direnen Müslüman ahaliyi ve Midilli’yi kurtarabilecek midir? Midilli’yi almak isteyen Pietro’nun planı ne olacaktır?

Manevi ailesini ve davasını terk etmemekte kararlı olan Meryem, Pietro’nun emriyle Kalimnos’a kaçırılmıştı. Meryem’e duyduğu güveni yitiren Hızır onun kaybolması ardından ne yapacaktır? Pietro tarafından ele geçirilen Meryem’in başına neler gelecektir? Hızır ve Meryem artık düşman saflarında mı yer alacaklardır?