Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar’dan ayrılması üzdü ama Engin Altan Düzyatan’ın yeni kararı sevindirdi!

Barbaroslar’dan ayrılması üzdü ama Engin Altan Düzyatan’ın yeni kararı sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bu sezonun en farklı ve iddialı yapımların başında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi geliyordu. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi, büyük beklentilere rağmen reytingler noktasında amaçlarına ulaşamadı. Sezonun lokomotifi olması beklenen dizi bu hedefi gerçekleştiremedi ve umutlar ikinci sezona kaldı.

Barbaroslar dizisinin ikinci sezonu öncesinde ise başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan’ın ayrılığı nedeniyle izleyicileri bir hayli üzdü. Ulaş Tuna Astepe ile başrolde çok iyi performans sergileyen oyuncu, tek sezonluk olan anlaşmasını uzatmak istemedi.

Engin Altan Düzyatan hayranları da oyuncunun dizinin ikinci sezonunda olmayacağını öğrenince bunun nedenini merak etti. Oyuncu bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Aslında anlaşmamız da öyleydi. Bir şey yok, sonuçta hikaye devam ediyor. Zaten hikayede de erken ölür Oruç Reis, sistem olduğu gibi ilerledi. Orada bir sorun yok.”

Oyuncu, geçtiğimiz haftalarda koltuk değneği ile görüntülenmiş ve dizi çekimleri sırasında sakatlandığı ortaya çıkmıştı.

Barbaroslar'dan ayrılması üzdü ama Engin Altan Düzyatan'ın yeni kararı sevindirdi! 7

Aradan geçen haftalardan sonra Engin Altan Düzyatan, normalleşmeye başladı. Oyuncu, “Çok daha iyiyim, toparladım” diyerek şu anda sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade etti.

Aksiyon dizilerini sevdiğini dile getiren oyuncu, bir süre normal hayata dönmek zorunda kalacağını söyledi. Kendisine gelen projelere baktığını anlatan oyuncu, “İstirahat etmem gibi bir durum yok. Bakıyorum senaryolara” dedi. Bu sözleri ile yeniden setlere dönebileceği mesajını veren oyuncu, yeni kararı ile hayranlarını memnun etti.

Dijital tarafta da Disney Plus’ı kastederek platformların arttığına değinen oyuncu, eğer iyi bir proje çıkar ise yakın zamanda yeniden ekranda olmayı istiyor. Yaz döneminde senaryo okuyacağını da ifade eden oyuncu, anlaşılan Eylül döneminde başlayacak olan kış dizileri için bir plan yapıyor.