Ana sayfa Sosyal Medya Bari tatilde rahat bırak! Safiye’ye bağlayan Ezgi Mola, evine gelen Merve Dizdar’ı böyle çalıştırdı…

Bari tatilde rahat bırak! Safiye’ye bağlayan Ezgi Mola, evine gelen Merve Dizdar’ı böyle çalıştırdı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok konuşulan dizileri arasında gelen TRT1’in Masumlar Apartmanı’nda Safiye ve Gülben kardeşleri oynayan Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın tatil gününde bir araya gelmeleri sosyal medyada herkesi güldüren bir videoyla ortaya çıktı. İki oyuncu, Ezgi Mola’nın evinde buluştular. Bu buluşmada Mola’nın Dizdar’a temizlik yaptırdığını arkadaşları Melikşah Altuntaş görüntüledi.

Diziyi izleyenlerin bildiği gibi Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinde temizlik hastası Safiye karakterine hayat veriyor. Travmatik bir geçmiş nedeniyle hastalıklı bir kişiliğe sahip olan Safiye, evden çıkamıyor ve sürekli her şeyi pis olarak görüp temizlik yapıyor.

Merve Dizdar’ın oynadığı Gülben de ablasının yanından ayrılmıyor ve onun baskısı altında aynı temizlik takıntısına o da sahip. Gülben ve Safiye’nin bu halleri zaman zaman sosyal medyada komik durumlara da neden olmakta.

Ezgi Mola’nın sosyal medya hesabını takip edenler, aslında Safiye kadar olmasa bile düzen ve titizlik takıntısı olduğunun farkında.

Hatta oyuncunun bu hallerini, zaman zaman sevgilisi Mustafa Aksakallı da gizlice videoya çekip sosyal medyada paylaşıyor. Mola da bu hallerini paylaşarak takipçilerini güldürüyor.

Bari tatilde rahat bırak! Safiye'ye bağlayan Ezgi Mola, evine gelen Merve Dizdar'ı böyle çalıştırdı... 8

Bu kez Merve Dizdar’ın, dizi çekimlerinin olmadığı bir günde Ezgi Mola’nın evine geldiği görülüyor. İki oyuncu, evde maskeyle temizlik için hazırlık yaparken görülüyor.

Arkadaşları sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş, bu anları videoya çekiyor. Videoda Ezgi Mola, Merve Dizdar’a temizlikle ilgili çeşitli talimatlar veriyor. “Kuzum sana anlattığım gibi” diyen Mola’ya Dizdar, “Nereden başlıyoruz” diye soruyor. Banyoyu işaret eden Ezgi Mola’nın bu haline Melikşah Altuntaş kahkahalar içinde “İnanılmaz bu kızı repo gününde çalıştıramazsın ya” yorumunu yapıyor.

Dizdar ve Mola’nın da güldükleri bu video sosyal medyada da dikkat çekti. Ezgi Mola’nın tatil gününde bile Safiye’ye bağladığı o anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz…

 

Bari tatilde rahat bırak! Safiye'ye bağlayan Ezgi Mola, evine gelen Merve Dizdar'ı böyle çalıştırdı... 9