Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor?

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor?

tarafından zk zk
Kanal D ile dizi sözleşmesi imzalayan Barış Arduç’un yeni projesi merakla beklenirken, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım dikkat çekti.

Kiralık Aşk dizisiyle Türkiye’nin en beğenilen oyuncuları arasına giren yakışıklı oyuncu Barış Arduç, uzun süredir ekranlardan uzak. Barış Arduç, bir süredir ara verdiği İnstagram paylaşımlarına, tekrar başladı. Yakışıklı oyuncunun, paylaştığı resme koyduğu “Ara Beni” emojisi “yeni dizinin ismi mi” merakı uyandırdı. Sevgilisi Gupse Özay ile ayrıldığı ve baklava kaslarının yerine göbeğin aldığı haberleriyle gündemde olan Arduç’un son paylaşımı 350 binden fazla beğeni aldı.

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor? 11

Bir süredir Instagram paylaşımlarına ara veren yakışık oyuncu Barış Arduç, İnstagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafının açıklamasına, evrensel işaret dilinde “beni ara” anlamı taşıyan emoji koydu.

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor? 12

Barış Arduç’un, paylaştığıyla yeni fotoğrafla “Ben burdayım” mesajı verdiği belirtilirken, bazı yorumcular da yeni dizisinin adını şifreli olarak verdiğini idda etti.

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor? 13

Bir süredir Sevgilisi Gupse Özay’dan ayrıldığı iddiaları gündemde olan Barış Arduç, sevgilisiyle tatile çıkarak bu iddiaları yalanlamıştı…

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor? 14

Kiralık Aşk dizisindeki baklava kasları sık sık ekrana getirilen Barış Arduç’un son dönemde kilo aldığı ve baklava kasların yok olduğu da ortaya çıkmıştı.

Barış Arduç, instagram paylaşımıyla yeni dizisiyle ilgili mesaj mı veriyor? 15

Barış Arduç’un tatil yaptığı teknede çekilen fotoğraflarındaki göbekli hali gündem olmuştu.