Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç tatilde gününü gün ediyor, eski partneri Elçin Sangu ekrana dönüyor

Barış Arduç tatilde gününü gün ediyor, eski partneri Elçin Sangu ekrana dönüyor

tarafından ker_def

Gupse Özay-Barış Arduç’un romantik tatili dikkat çekti… Eski partneri Elçin Sangu’nun yeni diziye hazırlandığı bu dönemde, Barış Arduç’tan ses seda yok…

Yaklaşık 4 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Gupse Özay ile Barış Arduç’un, geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilmişti. Barış Arduç ise söz konusu haberleri yalanlamıştı.

Haklarında çıkan sayısız ayrılık haberleri karşısında birlikteliklerine tam gaz devam eden Barış Arduç ile Gupze Özay, Karadeniz turuna çıktı.

Akşam gazetesinin haberine göre tatil için Rize’ye giden çift, doğayla iç içe vakit geçirdi. İkili, adeta Çamlıhemşin’in altını üstüne getirdi.

Bu arada Barış Arduç’un büyük çıkış yaptığı Kiralık Aşk dizisindeki partneri Elçin Sangu, uzun süre bekleyişten sonra televizyon ekranına dönüş kararı alırken, Barış Arduç’tan ses seda yok.

Barış Arduç tatilde gününü gün ediyor, eski partneri Elçin Sangu ekrana dönüyor 7

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Show TV’de yayınlanacak Çarpışma dizisindeki performansı merakla beklenen Elçin Sangu’nun dönüşü bakalım eski partneri Barış Arduç’un da yeni diziye başlaması için itici bir güç olacak mı?