Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç, Yasak Elma’da yan karakterken bir başka Fox TV dizisinde başrol oldu!

Barış Kılıç, Yasak Elma’da yan karakterken bir başka Fox TV dizisinde başrol oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barış Kılıç, Yasak Elma’yı bıraktı ama Fox TV ekranını bırakmadı! Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin başarılı isimlerinden birisi de Barış Kılıç oldu. Dizide Kaya karakterini canlandıran oyuncu bir ara hikayeye veda etmişti. Ancak 4. sezonun sonlarına doğru yeniden ekip ile buluşan Barış Kılıç, Kaya karakteri ile yine etkili performans sergiledi.

Barış Kılıç’ın ikinci kez döndüğü Yasak Elma dizisindeki varlığı uzun sürmedi.109. bölüm ile birlikte dördüncü sezonu tamamlayan dizide yaprak dökümü yaşandı. Nesrin Cavadzade ile anlaşmazlık çıkmasından sonra, ayrılanlar kervanına Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Şafak Pekdemir gibi Barış Kılıç da katıldı.

Yeni sezonda Yasak Elma dizisinde yer almayacak olan oyuncu, Uzak Şehrin Masalı’ndan gelen teklifi kabul etti. Yine Fox TV ekranında kariyerine devam edecek olan Kılıç, bu sefer başrolde ve Aslıhan Güner ile de bir arada yer alacak.

Yasak Elma dizisinde yan karakterde yer alan, az sahnesi bulunan hatta bir ara hikaye nedeniyle ekibe veda etmek durumunda kalan oyuncu, sonra geri dönerek tekrar ekipte kendini göstermişti. Kaya karakteri çok da önemli bir karakter olamadı ama Barış Kılıç yine farkını gösterecek sahnelerde yer aldı.

Barış Kılıç, Yasak Elma'da yan karakterken bir başka Fox TV dizisinde başrol oldu! 7

Güner ve Kılıç’ın uyumu merakla beklenirken, önümüzdeki günlerde dizi ekibinin çekimlere başlaması bekleniyor. Kars’ta yapılacak çekimler için bu şehre gidecek olan Barış Kılıç, yine etkili performansıyla hayranlarını tatmin edecektir.

Mustafa Şevki Doğan gibi tecrübeli bir yönetmen tarafından çekilecek olan dizinin hikayesini Can Sinan yazdı. Okuma provaları da yapılan dizide Begüm Birgören, Timur Acar ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli oyuncular da bulunuyor.