Ana sayfa Dizi Haberleri Barış sonunda meseleyi anladı! Bizim Hikaye’de korkulan olmayacak!

Barış sonunda meseleyi anladı! Bizim Hikaye’de korkulan olmayacak!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin Perşembe akşamı ekrana gelecek 68. bölümünde Barış, Filiz’in neden kendisine tavır yaptığını sonunda anlıyor.

Televizyongazetesi/Detay – Cemil, Neslihan ile konuşmalarını duyduğunu söyleyince, Barış meseleyi çözüyor. Zihni’nin verdiği telkinlerle de çantasını alıp evine dönüyor.

Filiz bu durumu pek de hoşnut karşılamamış görünse de Barış’ın, çocukların okulunda yaptığı fedakarca davranışla birlikte Barış’ın tavırlarına olumlu karşılık veriyor.

Mayıs sonunda final yapacak olan dizide korkulan olmadı. Barış ve Filiz bir kez daha sorunlarını aşacak gibi görünüyor.

Barış sonunda meseleyi anladı! Bizim Hikaye'de korkulan olmayacak! 7

Barış’ın Filiz’i bırakmaya hiç niyeti yok! Hele de karnında çocuklarını taşırken!

İşte Bizim Hikaye 68. bölüm tanıtımı:

BİZİM HİKAYE 68. YENİ BÖLÜM KONUSU

Fikri’nin Minibolları düşürdüğü durum okulda ciddi bir krize neden olur. Filiz’le Barış aralarındaki fırtınalara rağmen çocuklar için geçici de olsa bir araya gelmek zorunda kalır. İkisi birlikte şimdi çocukların okuldan atılmamalarını sağlamak için diğer velilere düzgün bir aile olduklarını ispatlamak için lokantada bir yemek düzenlemek zorundadırlar. Barış ise bu süreçte Zihni’den aldığı akılla Filiz’in kendisine olan direncini kırmak için uğraşacaktır. Tüm bunlar olurken yaşananlardan dolayı kendini kötü hisseden Neslihan, Filiz’le konuşmaya karar verir. Çocukların ise amcalarına yaptıkları haksızlığı telafi etmek için güzel bir planı vardır. Ancak lokantada tuhaf aksilikler bir türlü yakalarını bırakmaz. Tam her şeyi atlattıklarını düşündükleri anda herkesin iyi niyetle kurduğu plan üst üste gelir ve Filiz kendini bir kez daha kıyametin tam ortasında bulur.