Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barun Sobti’yi görebilmek için birbirleriyle yarıştılar

Barun Sobti’yi görebilmek için birbirleriyle yarıştılar

tarafından ker_def

Barun Sobti İçin Kars’dan ve Mardin’den Bile Geldiler

Bir Garip Aşk dizisinin oyuncusu Barun Sobti’yi görmek için ülkenin bir çok yerinden hayranları geldi. Kars ve Mardin’den gelen hayranları bile vardı. İşte Kanal 7 Haber Bülteninde ki o görüntüler.

Uzun zamandır gelmesini bekledikleri Hintli aktör Barun Sobti, 29 şubat pazartesi günü Kanal 7’ye geldi ve tüm hayranları ile buluştu.Hafta içi her gün Kanal 7 ekranında izleyicisiyle buluşan Bir Garip Aşk dizisinin Arnav’ı Barun Sobti tüm hayranlarıyla bir araya geldi ve onlara bol bol imza dağıttı.

Onu görmek için Türkiye’nin birçok yerinden gelen izleyiciler vardı. Kars, Mardin, Ankara, Bursa, İzmir bu şehirlerden sadece bir kaçıydı. Üstelik sadece 40 kişi onu yakından görebilmek ve onunla tanışabilme şansına erişebilecek; Diğer gelenler sadece onu Kısa bir süre canlı görebilmek için uzun süre kapıda beklemeyi sürdürdüler.

Aralarında gerçekten yetenekli izleyicilerde vardı. Barun Sobti ‘nin portre tablosunu hazırlayacak kadar yetenekli bu eller onu görmek için sabırsızlanıyordu. Stüdyoda bir araya gelen izleyicileri ise ayrıca bir sürpriz daha bekliyordu. Kanal 7 de Bir Garip Aşk dizisinde Barun Sobti’yi Türkçe olarak seslendiren Kerem Kobanbay’da stüdyodaydı. Hem çeviri yapan hem de hayranlar ile sohbet eden Kobanbay özellikle konuştuğu sıralarda zaman zaman kızların çığlık atmasına neden oluyordu. İşte O görüntüler