Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisi ne şanslı, rakipleri bir bir gitti!

Baş Belası dizisi ne şanslı, rakipleri bir bir gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Baş Belası dizisi ilk 4 bölümü ile ekrana geldi. Dizinin başarılı bir polisiye komedi olmasının yanı sıra başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisi de çok iyi bir uyum yakaladı. İki ünlü ismin yüksek enerjisi de dizinin başarısına yansıdı.

Şahin ve İpek karakterlerinin zıtlıklarla dolu hikayesinde Baş Belası dizisi güçlü bir konum elde etmeye başladı. Hikaye birçok izleyici tarafından beğenildi. Ancak kimi hayranlar atv’nin yeterince güçlü tanıtımlar yapmadığını, Baş Belası dizisinin daha iyi sonuçlar alması için hala tanıtıma ihtiyacı bulunduğuna inanıyor.

Baş Belası dizisinin rakipleri de bir bir devreden çıktı… Fox TV ekranında yayınlanan Kefaret isimli dizinin günü değiştirildi. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur üçlüsünü başrolde buluşturan dram dizisi gün değiştirdiği için düşen reytingleriyle de sıkıntılı bir sürece girdi.

Baş Belası dizisi gibi yine pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara ise 45. bölümü itibari ile ekranlara dün akşam veda etti. Böylelikle Pazar akşamları yaz ekranında Baş Belası dizisi dışında bir alternatif dizi de kalmadı… Ekranda eğlenceli bir hikaye izlemek isteyenler için atv’nin Baş Belası dizisi Pazar akşamları tek seçenek oluyor.

Baş Belası dizisinin 18 Temmuz Pazar akşamı yayınlanacak olan 5. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Bakalım yeni bölümde rakip dizi olmaması Baş Belası’na daha iyi reyting sonuçları getirecek mi? İşte 5. bölüm fragmanı: