Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisinde Şahin’in büyük planı devreye giriyor

Baş Belası dizisinde Şahin’in büyük planı devreye giriyor

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanmakta olan Baş Belası isimli dizinin ilk 5 bölümü ilgi gördü ama reytinglerde beklentilerin altında kaldı. Dizinin 6. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. 25 Temmuz pazar akşamı dizinin yeni bölümünde Şahin cinayet büroyu bırakıyor ve şebekenin peşine düşüyor.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ‘Baş Belası’, 25 Temmuz Pazar akşamı altıncı bölümüyle atv ekranında olacak. Yeni bölümden yeni görüntüler de yayınlandı. Haberimizin devamında hem özet bilgileri hem de fragmanı izleyebilirsiniz.

Başkomiser Şahin, hakkında açılan soruşturma sonuçlanana kadar cinayet bürodan uzak kalacağını açıklar. Şahin’in emniyetten uzak olacağı bu dönemde ‘Şebeke’nin peşine düşeceğinden emin olan Mehmet Amir, bu endişesini İpek’le paylaşır. Uyarılara aldırmayan Şahin ise ‘Şebeke’yi ortaya çıkarmak için bir plan yapar ve bu planını uygulamaya koyar.

Diğer tarafta sakin bir mahallede art arda işlenen cinayetler ekibin kabusu haline gelir. Şahin’in yokluğunda ekibin zorlandığını gören İpek, sorgu ve gözlem yeteneklerini sonuna kadar kullanır.

‘Baş Belası’, yeni bölümüyle pazar akşamı atv’de.