Ana sayfa Dizi Fragmanları Baş Belası dizisinde yakınlaşma başladı, sosyal medyada etkisi hissedildi

Baş Belası dizisinde yakınlaşma başladı, sosyal medyada etkisi hissedildi

tarafından ker_def

atv’nin, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı, dizisi ‘Baş Belası’, dün (13 Ağustos Cuma) akşam sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Beğeni ile izlenen dizi #Yanındayım etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Dizinin dokuzuncu bölümünde, Doruk vurulup ameliyata alınırken İpek yaşananlardan kendini sorumlu tuttu. İpek’in üzüntüsünü gören Şahin, İpek’i teselli ederken, bu süreç ikilinin birbirlerine daha da yakınlaşmasını sağladı.

Nermin’i Doruk’un başında hastanede bırakan İpek ve Şahin, Umut’la birlikte şüpheli bir ölümü araştırmaya başladı. Bir uçurumun dibinde bulunan gencin ölümünün ardındaki sırları çözmek hiç kolay olmadı. Cinayetten derinden etkilenen İpek’i Şahin yalnız bırakmadı.

Baş Belası dizisinde yakınlaşma başladı, sosyal medyada etkisi hissedildi 7

Doruk’un kendine gelmesini endişe içinde bekleyen Nermin onu kaybetme korkusuyla yüzleşti ve duygularını fark ederek Doruk’la ilişkisine bir şans vermeye karar verdi. Ancak tüm emniyetin gözleri ikisinin üzerindeyken bu durumun gizli kalması gerekiyordu. Üstelik Yener Amir, Doruk’un vurulmasını araştırılmasını ve İpek’ten rapor alınmasını istedi.

Şahin, savcı yardımcısı tarafından kendisine verilen ‘Şebeke’ hakkındaki bilgiyi İpek’le paylaştı. Birlikte ipucunun peşine düşen ikili, ‘Şebeke’ye ulaşmalarını sağlayacak bir iş insanının evine gitti. Eve girip araştırma yapmak için evli çift rolü yapmak zorunda kalan İpek ve Şahin, yeni bir anahtar ele geçirmeyi başardı. Peşinde oldukları bu iş insanı Şebeke’nin operasyonuyla öldürülünce İpek ve Şahin büyük bir şok yaşadı.

‘Baş Belası’, 20 Ağustos Cuma akşamı sekizinci yeni bölümüyle atv’de!