Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Başak burcunu bu hafta Aşk ve İş hayatında neler bekliyor? İşte Aygül Aydın’ın yorumları…

Başak burcunu bu hafta Aşk ve İş hayatında neler bekliyor? İşte Aygül Aydın’ın yorumları…

tarafından sevda

Astrolog Aygül Aydın Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde haftalık burç yorumlarını yapmaya devam ediyor. Astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen astrolog, bu ay Kova burcundaki Yeni Ay’ın tüm burçlara enerji getireceğine dikkat çekti. Peki Başak  burcu Yeni Ay’dan nasıl etkilenecek?

Aygül Aydın Başak burcu için şunları söyledi. ” Sevgili Başaklar bu hafta aşk ve ilişkiler biraz ön planda olurken 5 Şubata ki Yeni Ay ile birlikte iş sorumluluklarınızın artacağı yada patronunuzun birden size ‘bu işi sen daha iyi yapıyordun, gel sen yap diyebileceği’ bir hafta olabilir. Hadi diyelim sorumluluk alacağınız bir alan yok, kendi hayat öykünüze dair bazı sorumluluklar alabilirsiniz yada bazı şeyleri artık dengelemek fikri içerisinde olabilirsiniz bu sağlıkla de ilgili de olabilir” dedi.

Aygül Aydın Başak burcunun artık yanlış anlaşılmalara bir son vermek isteyebileceğine dikkat çekerek, “Hizmet ettiğiniz alan, dostluklarınız, ilişkileriniz bunlara artık bir çeki düzen verme fikri içerisinde olabilir bu konuda bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda ise ciddi kararlar almaya doğru gidebilirsiniz bu ciddi kararları alırken partneriniz soğuk yaklaşırsa eğer hemen mesafeli tavrınızı koymamanızı tavsiye ediyorum, biraz daha sakin olmanız yararınıza olacaktır. Partnerinizin aile ve akraba ilişkileri konusunda çelişkili ve negatif düşünceleriniz varsa  bu konuda da ön yargılı davranmamanızı kesinlikle öneririm” dedi.