Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Başak Gümülcinelioğlu ayrılık sırasında gözyaşı döktü!

Başak Gümülcinelioğlu ayrılık sırasında gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde parlayan oyunculardan birisi de Başak Gümilcinelioğlu oldu. Canlandırdığı Pırıl karakteri ile herkesin dikkatini çeken oyuncu, güzelliği ile de sosyal medyada çok konuşuldu.

2018 yılından bu yana setlerde yer alan ve Erkenci Kuş isimli dizideki Deniz karakteri ile parlayan Başak Gümülcinelioğlu, bu dizi sayesinde ise ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı. Çok iyi bir sınav veren oyuncu, veda günü ise gözyaşı döktü. Sen Çal Kapımı dizi ekibi son sahnelerini de çekti ve sette hem kahkahalar eşliğinde hem de gözyaşı dökülen bir veda yaşandı.

Başak Gümülcinelioğlu, “Ağlamaktan sesim gitti. Çok güzeldi bizim için. Çok güzel dostluklar kurduk. Çok güzel çalıştık. O yüzden buruğuz. Her son bir başlangıç ama iyiyiz hep beraberiz” açıklamasını yaptı.

Dizide Erdem karakterini canlandıran Sarp Bozkurt ile Engin karakterine hayat veren Anıl İlter açıklamalarda bulundu.

Başak Gümülcinelioğlu ayrılık sırasında gözyaşı döktü! 7

Anıl İlter, “Bizim için çok güzeldi, harikaydı her şey. Çok güzel bir ailenin parçası olduğumuzu hissediyoruz. Sonlar acıdır, bu da acıtır canımızı” dedi.

Sarp Bozkurt ise kendisini çok rahat hissettiği bir set olduğunu ve bir daha böyle bir seti nasıl bulabileceğini bilmediğini söyledi.

Usta oyuncu Neslihan Yeldan bir yıldır beraber olduklarını ve ailelerinden daha çok birbirlerini gördüklerini anlattı. Yeldan, “Herkesi çok özleyeceğim. Hande ile Kerem müthiş bir ikili oldular. Onların etrafında biz birbirimizi çok sevdiğimiz için iş buraya kadar geldi. Bütün dünyada seyredilen bir iş oldu. O yüzden çok gururluyuz, mutluyuz” açıklamasında bulundu.