Ana sayfa Sosyal Medya Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisiyle ilgili önemli itiraf yaptı!

Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisiyle ilgili önemli itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu, 2018 yılından bu yana dizi setlerinde yer alıyor. Genç oyuncu önüne gelen fırsatları çok iyi değerlendirmesi ile dikkatleri çekiyor.

8. Gün isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu, daha sonra Erkenci Kuş isimli yapımda Deniz karakteri ile büyük dikkat çekti. Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizinin yanı sıra Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan oyuncu, iyi bir çıkışa imzasını attı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin etkili kadın oyuncularından birisi de Başak Gümülcinelioğlu oldu. Ekip ile bir aile ortamı oluşturduklarını o dönemde söyleyen oyuncu, arkadaşları ile birlikte çok iyi bir süreç yaşadıklarını ifade etmişti.

Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisiyle ilgili önemli itiraf yaptı! 7

Başak Gümülcinelioğlu, bu önemli yapımın ardından Kanal D’de birincilik elde etmeye başlayan Yargı dizisinin ekibine katıldı. Neva karakterini canlandıran oyuncu için üst üste iyi projelerde yer alması büyük bir şans olarak gözüküyor.

Dizi ekibinin birincilik başarısını kutladığı yemekte konuşan Başak Gümülcinelioğlu, “Biz ekip olarak bir arada duruyoruz. Bu çok kıymetli. Senaryoyu okurken inanılmaz heyecanlanıyoruz. Korkuyorum ben kendi adıma, bazı yerlerde” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, dizideki arkadaşları ile iyi bir kenetlenme sağladıklarının altını çizdi.

Güzelliği ile de hayranlarından iltifatlar alan oyuncu, bazen senaryo okurken bazen de diziyi izlerken ağladığı itirafını yaptı.

Dizinin teknik ekibini de öven ve çok emek verdiklerini anlatan oyuncu, hem keyifli hem de gururlu olduğunu sözlerine ekledi.