Ana sayfa Sinema Başak Özcan sinemadaki ilk deneyimini yaşadı!

Başak Özcan sinemadaki ilk deneyimini yaşadı!

tarafından ker_def

Başak Özcan, beyazperdedeki ilk deneyimini başrollerinde yer aldığı, 29 Kasım’da vizyona giren Kıvanç Sezer’in “Küçük Şeyler” filminde yaşadı. Filmdeki performansıyla oyunculuk yeteneğini gözler önüne seren Özcan’ın, sinemamız için yeni yetenek, yeni umut olduğu konuşuluyor.

Filmdeki rolüyle önce 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde “Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü”ne layık görülen, ardından 9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü alan Başak Özcan’a son olarak, 9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali tarafından, bu yıl ilk defa verilen “Jüri Özel Takdiri” sertifikası takdim edildi.

Beyaz yakalıların yaşantısını, evli bir çift üzerinden; kavgalarla, kabuslarla, absürt durumlarla, bedensel ve ruhsal değişimlerle beyazperdeye taşıyan “Küçük Şeyler”in başrollerinde Başak Özcan’a Alican Yücesoy eşlik ediyor.

Asteros Film, Karaçelik Film ve Zebra Productions yapımı olan “Küçük Şeyler”in yapımcılığını Tolga Karaçelik, Kıvanç Sezer ve Kanat Doğramacı üstleniyor. Dağıtımcılığını TME Films’in yaptığı “Küçük Şeyler”, Adana, Ankara, Antalya Balıkesir, Bursa, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Zonguldak’ta sinemalarda!