Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Başak Parlak’ın aşkı doludizgin; sosyal medyada sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı

Başak Parlak’ın aşkı doludizgin; sosyal medyada sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların mavi gözlü güzeli Başak Parlak, sevgilisi Bedir Özuslu ile birlikte sosyal medyada yeni bir fotoğraf paylaştı.

2019 Eylül ayında sosyal medya fenomeni sevgilisi Sezgin Yılmaz’dan ayrılan oyuncu Başak Parlak o zamandan beri kalbinin kapılarını aşka kapatmıştı. Güzel oyuncu, 5 ay sonra yeni sevgilisi Bedir Özuslu ile ortaya çıkmıştı. Belçika’nın başkenti Brüksel’den aşk karelerini paylaşarak aşkını herkese ilan eden Başak Parlak sevgilisi ile birlikte en son geçtiğimiz Ocak ayında bir fotoğraf paylaşmıştı.

Başak Parlak’ın aşkı doludizgin; sosyal medyada sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı 8
O günden bu yana Instagram hesabından hep tek başına çektirdiği kareleri paylaşan oyuncu sevgilisi ile denizde teknede sarmaş dolaş bir pozunu paylaşarak aşklarının dolu dizgin devam ettiğini takipçilerine duyurmuş oldu.

Başak Parlak’ın aşkı doludizgin; sosyal medyada sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı 9
Oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu Bedir Özuslu, Güney Kaliforniya Üniversitesi Politika ve Ekonomi Bölümü mezunu ve aynı zamanda antika mücevher satan bir markanın sahibi. Birlikte keyifli vakit geçirdikleri anlaşılan Parlak ve Özuslu’nun mutlulukları gözlerinden okunuyor.