Ana sayfa Sosyal Medya Başarıdan başarıya koşan Yargı dizisinin başrolü Uğur Aslan’a göre çok başka birisi!

Başarıdan başarıya koşan Yargı dizisinin başrolü Uğur Aslan’a göre çok başka birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Aslan hem oyunculuk hem de müzisyenlik noktasında başarıyla yoluna devam ediyor. Eşi Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı Yargı isimli dizide Eren komiser karakterini canlandıran oyuncu, çok başarılı bir çıkış yaptı…

Dizideki performansı ile konuşulan ve hikayenin yazarının eşi olmasıyla da gururlanan Uğur Aslan, aynı zamanda müzik faaliyetlerini de sürdürüyor. Bir Arabesk Müzikali Afara isimli gösterisine devam eden oyuncu, ayrıca Kanal D’de yayınlanmaya başlanan Afara isimli programıyla ilgi çekti. Oyuncu, yoğun bir dönem içinde olduğunu söyledi.

Rol arkadaşı Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman’ın birlikte sahnelediği tiyatro oyununu izlemeye giden Uğur Aslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Set müthiş, benim açımdan yoğun bir dönem. Afara müzikali devam ediyor. Afara Show başladı Kanal D’de. Bir taraftan da set var. Fırsat bulduğum kadar çocuklarımla zaman geçirmeye de çalışıyorum.”

Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon’un yazdığı senaryoya dikkat çekti. Başarının altında hikayenin yattığını vurgulayan oyuncu, “Bir defa çok sıkı bir senaryomuz var. Ben hep söylüyorum, bizim işin başrolü senaryomuz. Oradaki iyi hikaye örgüsü, iyi bir reji, iyi bir oyunculuk bir araya geldiğinde böyle izlenmeye değer bir şey çıkıyor” dedi.

Başarıdan başarıya koşan Yargı dizisinin başrolü Uğur Aslan'a göre çok başka birisi! 7

Uğur Aslan aslında bu sözleri ile birlikte Yargı dizisinin başrolünün karısı Sema Ergenekon olduğuna da gönderme yapmış oldu. Hikayeyi 2 yıllık bir çaba ile ortaya çıkartan Sema Ergenekon, 30 bölümü geride kalan dizide heyecanın azalmasına izin vermeyen bir kurgu ortaya koydu.

34. bölümü ile birlikte Mayıs sonunda ilk sezonunu tamamlayacak olan Yargı dizisi, Pazar akşamları da reytinglerde birinci olmaya devam ediyor.

Yaz aylarında da Afara Arabesk Müzikali ile yurt dışında turnelere gideceğini anlatan Uğur Aslan, Yargı’nın çekimlerinin bitmesinin ardından da yoğun şekilde çalışmaya devam edeceğini ve şikayetçi olmadığını da sözlerine ekledi.