Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol oyuncusu Onur Tuna’nın koronaya yakalandığı Mahkum dizisinde ara mı verilecek?

Başrol oyuncusu Onur Tuna’nın koronaya yakalandığı Mahkum dizisinde ara mı verilecek?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun başrollerini oynadığı, Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Mahkum, çok beğenildi ve geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güreş’in yazdığı dizide adrenalin hiç eksik olmuyor.

Son dönemde setleri etkisi altına alan koronavirüs vakaları setlerin istenildiği gibi devam etmesine izin vermiyor, peş peşe gelen vakalarla diziler çoğu zaman zorunlu ara veriyorlar.

Önceki haftalarda da sağlık sorunu yaşayan ve koronavirüs şüphesiyle hastaneye giden Onur Tuna, yaptığı yazılı açıklama ile “Arkadaşlar korona değilim. Sabah yüksek ateşle uyandım. Ancak yapılan bütün testlerim negatif çıkmıştır” demişti.

Başrol oyuncusu Onur Tuna'nın koronaya yakalandığı Mahkum dizisinde ara mı verilecek? 7
Fakat negatiflik kısa sürdü. Şikayetlerinin ve hastalık belirtilerinin tekrar göstermesi üzerine hastaneye giden Onur Tuna, son yaptırdığı PCR testi sonucunda pozitif çıktı. Başarılı oyuncu kendisini merak edenler için test sonucunu sosyal medya hesabından “Yakında dönerim. Herkese teşekkür ederim” notuyla sevenleri ve hayranlarıyla paylaştı.

Paylaşım sonrası oyuncuya geçmiş olsun mesajları gönderen hayranların merak ettiği bir konu da dizinin ara verip vermeyeceği oldu. MF Yapım’dan konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmezken 27 Ocak’ta 7. Bölümü  yayınlanan dizi sonrasında hemen  8, yeni bölümün tanıtımı yapıldı. Sizinin yeni bölümünün 3 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacağı ortaya çıktı. Bir aksilik olmazsa Onur Tuna’nın 7 günlük karantina sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayıp setlere geri döneceği düşünülüyor.