Ana sayfa Sosyal Medya Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi!

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi!

tarafından ker_def

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı büyük bir ilgiyle izlenen “Maraşlı”nın kadrosuna usta isimler dahil oldu. Geçtiğimiz hafta diziye 3 karakter veda etmişti. Başrolde yer alan bu 3 karakterin gidişinin ardından dizide büyük bir değişim dalgası yaşanıyor. Yeni isimlerle birlikte atv’nin Maraşlı dizisi daha da öne çıkacak gibi duruyor. Peki yeni isimler kimler?

Maraşlı’nın Türel ailesindeki hain olan Necati’ye ulaşmasıyla dizinin hikayesinde yeni sayfa açılıyor. Yeni bölümde Maraşlı, Necati’ye emir veren kişiyi bulmaya çalışırken karşısına yeni isimler çıkıyor. Ezber bozan hikayesiyle büyük beğeni toplayan diziye; Hakan Boyav, Serhat Parıl, Burcu Karakaya, Güneş Hayat ve Engin Yüksel gibi başarılı oyuncular katıldı. Hakan Boyav en son Payitaht Abdülhamid isimli TRT1 dizisinde yer almıştı.

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi! 11

Her bölümüyle izleyenleri ters köşeye yatırmayı başaran dizide; Hamiyet Güneş; Mahur’un halası Hamiyet olarak ekranda izleyeceğiz.

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi! 12

Hakan Boyav “Hurdacı’ karakterini canlandıracağı dizide Burcu Karakaya Avukat Dilara’yı canlandıracak.

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi! 13

Büyük değişim geçirmekte olan Maraşlı dizisinde Engin Yüksel ise Fuad karakterine hayat verecek.

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi! 14

Serhat Parıl da yine Maraşlı dizisine katıldı ve Savcı Tolga olarak ekranda göreceksiniz.

Başroldeki 3 oyuncu ayrıldı, Maraşlı dizisine 5 yeni ünlü geldi! 15

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde müebbet hapis cezasına çarptırılan Maraşlı’nın bilinmeyen geçmişi aydınlanmaya başlayacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” yeni bölümüyle 24 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’da ATV’de ekrana geliyor.