Ana sayfa Dizi Haberleri Başroller bir bir gitti, peki Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda nasıl başarılı olur?

Başroller bir bir gitti, peki Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda nasıl başarılı olur?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranında izleyicilerle 3 sezondur buluşan, büyük başarılar kazanan, üst üste reyting birincilikleri ile adeta bir efsane olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. sezon vedalar dönemi olarak hatırlanacak.

Kimler hikayeye veda etmedi ki…. Hünkar Yaman karakterinde Vahide Perçin ile başlayan bu ayrılıklar sürecinde, Yılmaz olarak izlediğimiz Uğur Güneş’in vedası üzücü olmuştu. Ardından ise dizinin kötü kadın karakterlerinden Behice’ye hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun gidişini izledik.

Sonrasında Müjgan olarak hikayede güçlü bir konumda bulunan Melike İpek Yalova ekibe veda etti. Geçtiğimiz hafta ise 3. sezonun başında diziye Sevda olarak katılan Nazan Kesal’ın ayrılığı diziye damga vurdu. Şimdi ise Murat Ünalmış’a sıra geldi.

102. sezon finalinde Demir karakteri ölüyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisine Murat Ünalmış da veda ediyor. Ayrılıkların üst üste gelmesi bir yana, gidenlerin 3 tanesi başrol oyuncusu.

Başroller bir bir gitti, peki Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda nasıl başarılı olur? 8

Dizi ilk başladığında 5 başrol vardı. Şimdi Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık dışında diğer 3’ü gitmiş oldu. Güçlü yan karakterlerden de vedalar üst üste geldi.

Peki birçok önemli isminin kaybeden Bir Zamanlar Çukurova önümüzdeki sezon yayınlanacak 4. bölümde nasıl başarılı olacak?

İlayda Çevik’in Betül karakteri ile hikayeye gelmesi, bu sezonun ortalarında Ümit olarak Hande Soral’ın diziye katılması kadın karakterlerinin hikayedeki varlığını artırmıştı. Hanımağa Züleyha’ya başarıyla hayat veren Hilal Altınbilek ile birlikte önümüzdeki sezonda diziyi 3 kadın oyuncunun sürüklemesi bekleniyor.

Başroller bir bir gitti, peki Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda nasıl başarılı olur? 9

Hikayede büyük değişimler olması, belki zaman atlaması yaşanması, birçok yeni karakterin hikayeye dahil olması gibi durumları da izleyebiliriz.

Bir Zamanlar Çukurova 4. sezona başlarken büyük bir değişim dalgası başlatmaz ise yeniden heyecanın ve ilginin merkezi olabilir mi? Bu sorunun yanıtı, zor olur…Ama dizinin ekibi her sezon önemli değişimler yaparak hikayeyi ayakta tutmayı başardı. 4. sezonda da benzer bir durum beklenebilir.