Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisi final yapan Can Yaman, apar topar İtalya’ya gitti!

Bay Yanlış dizisi final yapan Can Yaman, apar topar İtalya’ya gitti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir önceki dizisi Erkenci Kuş, uzun süre ekranda kalsa da Can Yaman’ın yeni dizisi Bay Yanlış, 14. bölümle ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Özge Gürel ile birlikte başrolünde oynadığı Bay Yanlış dizisinin final yapacağı, bir kaç gün önce öğrenilen Can Yaman’ın, çekimler biter bitmez İstanbul’dan gitmesi şaşırttı.

Oyuncunun daha önceden ayarlanmış bir gezisi miydi, yoksa final yapacağı haberlerinden sonra yeni bir program mı oluşturuldu bilinmez ama oyuncu, İtalya’ya gitti. Havalimanı’ndan yaptığı paylaşımda yüzünde maskesi ile bir fotoğrafını paylaşan oyuncunun yorum yapmayıp uçak emojisi eklediği görüldü.

Nereye gittiği önce anlaşılamayan Can Yaman’ın babası Güven Yaman’ın “İyi yolculuklar oğlum” notu dikkat çekti. Yine her paylaşımına olduğu gibi İtalyanca yorumlar yağdı Can Yaman’a. Kendisini tanıdığı anlaşılan bir takipçisinin “İyi yolculuklar canım. Sağ salim git ve dön. İtalya’daki programlarını takipte kalacağız” sözlerinden de oyuncunun İtlaya’ya gittiği anlaşıldı.

Takipçilerinin özellikle maskesini çok beğendiklerini söylediği yorumlar da dikkat çekiyor. Siyah beyaz ve kartal kanatları olan maske, hayli şık dizaynı ile beğeni topluyor. Dizi Türkiye’de bitse de başka ülkelere de satıldı ve satılmaya da devam edecek.

İşte Can Yaman’ın son paylaşımı:

✈️

Bay Yanlış dizisi final yapan Can Yaman, apar topar İtalya'ya gitti! 7