Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinde yeni bir sayfa açılıyor!

Bay Yanlış dizisinde yeni bir sayfa açılıyor!

tarafından ker_def

Bay Yanlış dizisinin 11 Eylül Cuma günü 11. yeni bölümü ekrandaki yerini alacak.Can Yaman ve Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesinde,yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Fox TV’de yayınlanmakta olan Bay Yanlış dizisinin 11. bölümüden özet bilgiler ortaya çıktı. Detayları haberimizide bulabilirsiniz. Ezgi, Özgür’ün yaptığı sürpriz karşısında çok duygulanmıştır. Özgür’e olan bütün kırgınlığı geçer. Bu süreçte ikisi de birbirlerine ne kadar değer verdiklerini daha iyi anlamıştır.

İlişkilerinde yeni bir sayfa açarlar, artık yalana yer yoktur. Bu yüzden ailelerine de birlikte olduklarını söylemeye karar verirler. Nevin bu ilişkiyi çok istemese de kabullenir, Sevim ise Ezgi ve Özgür’ün birlikte olmasını katiyen istememektedir. Ezgi işe girdiği organizasyon firmasında ilk etkinliğini gerçekleştirir, bu etkinlikte onu bir sürpriz beklemektedir.

Bu arada Serdar da Ezgi’yi elde etmek için tekrar harekete geçer, fakat Özgür ve Ezgi’nin birlikte olduklarını öğrenince hayal kırıklığına uğrar ve bu durum onu daha da hırslandırır.

Romantizm rüzgarının eseceği Bay Yanlış dizisi 11. yeni bölümü ile 11 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV’de izleyicileriyle buluşacak.