Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisine sürpriz bir isim katıldı! Bakın kimi oynayacak?

Bay Yanlış dizisine sürpriz bir isim katıldı! Bakın kimi oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Bay Yanlış dizisi, yeni hikayeler ve karakterlerle izleyiciye sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Yaz sezonun sevilen romantik komedi dizilerinden olan Bay Yanlış, daha önce Dolunay dizisinde birlikte oynayan Can Yaman ve Özge Gürel’in ekran uyumuyla reytinglerini yüksek tutan bir yapım.

Yeni sezonda da devam etmesi beklenen dizi, her hafta heyecanlı bölümlerin yanı sıra yeni oyuncuları da bünyesine katmaya devam ediyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği diziye son katılan isim ise Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Serhat Parıl oldu. Genç oyuncu daha önce Medcezir, Cesur ve Güzel, Oyun Bozan, Aşk Ne Yapmaz isimli dizilerde de rol almıştı.

Bu hafta 8. bölümü yayınlanacak olan dizinin kadrosuna dahil olan Serhat Parıl, 10. bölümde Amerika’dan gelen kuzen rolünde. Dizide Can Yaman’ın oynadığı Özgür karakterinin kuzenini oynayacak olan Serhat Parıl ile birlikte hikaye yeni sürprizlerle devam edecek.

Bay Yanlış dizisine sürpriz bir isim katıldı! Bakın kimi oynayacak? 7

Serhat Parıl kimdir?

1983 İzmir doğumlu. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Bir süre öğretmenlik yaptı.2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’ nü kazandı. Pek çok tiyatro oyununda rol alan Serhat Parıl, aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yaptı. Pandomim sanatıyla da ilgilenen oyuncu, çocuk tiyatrolarında da görev aldı.