Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinin yurt dışı başarıları hem Fox’u hem de Faruk Turgut’u gururlandırdı!

Bay Yanlış dizisinin yurt dışı başarıları hem Fox’u hem de Faruk Turgut’u gururlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisi, konu bütünlüğü itibariyle ve Can Yaman’ın vücudunu fazla sergilemesi ile eleştirilse de yaz ekranında izlenen ve yurt dışında da büyük bir takipçi kitlesini elde etmeyi başaran bir dizi oldu.

Eğlenceli ve esprili sahneleriyle daha da çok sevilen, ancak reytinglerde beklentilerin yine de altında kalan bir dizi Bay Yanlış… Ancak dizinin gurur duyulacak bir yönü var ve bu konunun da gündemde yer alması şart.

Bay Yanlış dizisinin yurt dışı satışları için Global Agency ile anlaşma yapıldı. Şirketin sahibi İzzet Pinto, “Bay Yanlış yazın en çok beklenen serisiydi. Gold Film ile işbirliğimizi sürdürdügümüz için ve yeni Can Yaman serisini sunacagimiz için heyecan duyuyoruz” diyerek dizinin dağıtımcısı olmanın mutluluğunu ifade etmişti.

Sadece İzzet Pinto değil, Fox Networks Group Türkiye de Bay Yanlış dizisinden son derece memnun. FOX Networks Group Türkiye’nin içerik dağıtımı başkani Y.Belbuken: “Bay Yanlış’ın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden ve bu kadar erken bir aşamada uluslararası yarattığı etkiden çok memnunuz. Esprili çizgileri ve içeriği olan dizilere talep var” açıklaması ile sosyal medyada dikkat çekti.

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut bir dizi hayranının paylaşımını twitter hesabından RT edince konu daha çok kişiye ulaştı ve Bay Yanlış dizisinden hem kanalın hem dağıtımcının hem de yapımcının son derece memnun olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

Bay Yanlış dizisinin yurt dışı başarıları hem Fox'u hem de Faruk Turgut'u gururlandırdı! 7

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisini buluşturan Bay Yanlış, şu ana kadar 6 bölüm yayınlandı. Dizi daha başlamadan sosyal medyada yurt dışında başlayan büyük etkileşim dalgasının hala artarak sürmesi de dizinin başarısının bir kanıtı.

Bay Yanlış, yurt dışında Mr.Wrong ismiyle pazarlanıyor. Hangi ülkelere satış gerçekleştirildiği konusunda da resmi bilgiler bekleniyor.