Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ın Gizem’i Mahkum’un tehlikeli kadını oldu!

Bay Yanlış’ın Gizem’i Mahkum’un tehlikeli kadını oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı Mahkum dizisi bu akşam ilk bölümüyle Fox TV’de. Uzun zamandır çok büyük heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Mahkum dizisi, genç oyuncu Ece İrtem’le kadrosunu güçlendirdi.

Mahkum dizisinin ilk bölümü bu akşam, ikinci bölümü ise perşembe akşamı ekrana gelecek. Böylece belki de dizi tarihinde ilk kez izleyiciler bir dizinin iki bölümünü aynı hafta içinde seyretme fırsatı bulacak.

Mahkum dizisinin çekimlerine çok uzun süre önce başlanmıştı. Yayınlanması için de yine uzun süredir bekleniyordu. Dizinin duyurusu çok önceden yapıldığından özellikle Onur Tuna hayranları büyük bir merakla bekliyordu.

Bay Yanlış’ın Gizem’i Mahkum’un tehlikeli kadını oldu! 7

Yeni dizinin Hayal Köseoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’dan oluşan kadın oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha eklendi. Genç oyuncu Ece İrtem’in, Mahkum dizisinde rol alacağı duyuruldu.

Ece İrtem’in Mahkum dizisinde dört bölüm rol alacağı öğrenildi. İrtem, Mahkum dizisinde Savaş’ın (İsmail Hacıoğlu) hem yasa dışı işler yaptığı ve yasak aşk yaşadığı Ferda karakterine hayat verecek.

30 yaşındaki Ece İrtem, Yaşar Üniversitesi Opera Şan Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bugüne kadar O Hayat Benim, Şeref Meselesi, Kertenkele Yeniden Doğuş, Payitaht Abdülhamid, Zengo, Paramparça ve Yeni Gelin gibi dizilerde rol aldı. Ece İrtem en son Bay Yanlış dizisinde Gizem Sezer karakterini canlandırmıştı.