Ana sayfa Yabancı Dizi Baykuş Evi Yeni Bölümleriyle Disney Channel’da!

Baykuş Evi Yeni Bölümleriyle Disney Channel’da!

tarafından ker_def

Disney Channel’ın en sevilen çizgi dizilerinden Baykuş Evi, yepyeni bölümleriyle 15 Mart’tan itibaren pazartesiden perşembeye 17.45’te Disney Channel’da!

Kendinden emin bir genç kız olan Luz, sihirli bir dünyaya adım atıyor. Bu yeni dünyada isyankar cadı Eda ve sevimli küçük savaşçı Kral ile tanışan Luz, sihirli yetenekleri olmamasına rağmen cadı olma hayalinin peşinden gitmeye devam ediyor.

Luz, Baykuş Evi’nde Eda’nın çırağı olurken aynı zamanda hiç beklemediği şekilde yeni bir aileye sahip oluyor.

Genç Luz’un sihirli maceralarını konu alan Baykuş Evi, yeni bölümleriyle 15 Mart’tan itibaren pazartesiden perşembeye 17.45’te Disney Channel’da izleyicilerle buluşuyor.

Disney Channel Hakkında:

The Walt Disney Company çatısı altında yer alan ve çocuk odaklı, aileyi de kapsayan kanalların amiral gemisi Disney Channel, Türkiye’de 2007 yılında yayın hayatına başlamıştır. 2012 yılında Türksat 2A uydusu üzerinden şifresiz yayına geçmesiyle birlikte günümüzde erişimini 24 milyonu aşkın haneye çıkarmıştır. Kanalda öne çıkan içerikler arasında; Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Sadie Sparks, Otel Transilvanya Sakinleri, Esrarengiz Kasaba, Amfibiya ve Greenlerin Büyükşehir Maceraları gibi çocukların çok sevdiği ve ailelerin güvendiği çizgi film ve gençlik dizilerinin yanı sıra Disney Channel Orijinal Filmleri de yer almaktadır.