Ana sayfa Foto Galeri Bayramda ekranda izlenecek neler var?

Bayramda ekranda izlenecek neler var?

tarafından ker_def

Bayramda ekranda izlenecek neler var? 7

-Bering Boğazı’nda Altın’a hazır mısınız?

Bering Boğazı’nda Altın yeni sezonuyla 4 Eylül Pazartesi saat 21.00’dan itibaren Discovery Channel ekranlarında başlıyor!

Bu yıl, yeni maden sezonu başlarken Shawn Pomrenke’nin iki milyon dolarlık altın bulması madencilerde bir heyecan uyandırıyor ve suyun altındaki altının kokusunu alan Kris Kelly, ana damarı bulmak ümidiyle ekibini Bluff’a konuşlandırıyor.

Bir yüzyıldan fazladır Nome, Alaska’nın kıyıları ve suyolları, zengin olmak isteyen çalışkan hayalperestler için bir çekim merkezi olageldi. Bering Boğazı’nın altın hazinelerini arayan madenciler servetler kazandılar, servetler kaybettiler. Kıyıda çadırlar ve barakalardan oluşan küçük kasabalar kuruldukça The Bluff, minyatür bir ‘Vahşi Batı’ kasabasına dönüştü. Bakalım yeni sezonda kokusu alınan altına kavuşulup muşu sona ulaşılacak mı?

SONUÇTA; Uzun bayram tatilinde, sıradan günlerden farksız yaşamak durumunda olup eğlenceyi ve vakit geçirme formülünü ekranda arayanlar için kanalların yayın durumu bundan ibaret… ‘Birleştirilmiş bayram tatili boyunca özel çaba harcayan kanal aramayın’ dercesine!

Bu tabloyu, diziler mola verip kafa dinlendirme süreci olarak görmek de mümkün… Yerli-yabancı sinema örneklerinin diziler alternatif yaratabildiğini gözlemlemek de! Ya da bayram adına ekstra bir çaba olmayışı üstünden eskiyi özlemle anıp, kanalların toptan kolaycılığa kaçarak bayram sürecini eskilerle-filmlerle doldurma akılcılığındaki ‘iktisat yapma fırsatı’na çevirdiklerini de düşünebiliriz. Her ne olursa olsun kanallar bildiğini okuyor, izleyici de el mahkûm önüne konulanla idare ediyor. Beğenmeyenle başının çaresine bakar artık diyerek, ‘İyi Bayramlar’ dileyelim herkese.

Anibal GÜLEROĞLU – Milliyet Blog