Ana sayfa Dizi Haberleri Bedir Bedir kariyer sıçramasını TRT1’in müthiş dizisiyle yapacak!

Bedir Bedir kariyer sıçramasını TRT1’in müthiş dizisiyle yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından bu yana dizilerde yer almakta olan Bedir Bedir, birbirinden farklı birçok yapımda rol aldı. Maral dizisinde David karakterini canlandıran oyuncu, İstannbullu Gelin ve Menajerimi Ara gibi yapımlarda da rol aldı.

Menajerimi Ara’daa Bekir Güzel karakteri ile öne çıkan oyuncu, Baş Belası dizisinde de kısa bir rolde bulunmuştu. Sinema filmleriyle de dikkat çeken oyuncuya adeta piyango gibi bir rol geldi.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan dizisinde yer alacak olan Bedir Bedir, Şehzade Human karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek.

Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, çok başarılı bir çıkış yaptı. İlk sezondaki başarıyı devam ettiren projenin değişen hikayesi ve oyuncu kadrosu yine ilgi gördü. Bedir Bedir de ikinci sezonda bu önemli yapımda yer alma fırsatı elde etti.

Oyuncunun kariyerinde çok iyi bir çıkış yapabileceği projedeki performansı merakla bekleniyor. Oyuncu 4. bölümden itibaren Alparslan dizisinde yerini almaya başlayacak.