Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Begüm Birgören ödül aldı, oyuncu arkadaşlarından tebrik mesajları yağdı!

Begüm Birgören ödül aldı, oyuncu arkadaşlarından tebrik mesajları yağdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Moon Life Dergisi’nin düzenlediği Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri, Cahide Palazzo’da gerçekleştirilen törende 10. kez sahiplerini buldu.

Törende cemiyet, iş, sanat spor ve medya dünyasının ünlü isimleri buluştu. Pınar Altuğ, Fatih Ürek ve Emel Yıldırım sunduğu ödül töreninde oyuncu Begüm Birgören En İyi Kadın Oyuncu dalında ödüle layık görüldü.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Moon Life ailesi senenin en iyilerini seçmiş ve bu ödül için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Begüm Birgören ödül aldı, oyuncu arkadaşlarından tebrik mesajları yağdı! 110

Ödül töreninde mint yeşili bir takım giyen güzel oyuncu, kıyafet seçimiyle de hayranlarından tam not aldı. Pek çok takipçisi ile birlikte, Gözde Kansu, İpek Karapınar ve Rojda Demirer’in de bulunduğu oyuncu arkadaşları Begüm Birgören’i tebrik etti.

İlk olarak 2005 yılında Seher Vakti dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Begüm Birgören sonrasında, Kırık Kanatlar,  Kara Yılan, Ömre Bedel,  Ağır Roman: Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi ve  Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi çok izlenen pek çok yapımda yer aldı. Oyuncunun geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı adlı dizisi ise çok uzun soluklu olmadı.