Ana sayfa Sosyal Medya Begüm Birgören’den sahne müjdesi, Öykü Karayel’in siyah beyaz güzelliği

Begüm Birgören’den sahne müjdesi, Öykü Karayel’in siyah beyaz güzelliği

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir ekranlarda olmayan iki başarılı oyuncu, çok sık olmasa da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar sayesinde kendilerinden haber alıyor hayranları. Sevilen ve başarılı bu iki isim Öykü Karayel ve Begüm Birgören.

Malum şu sıralar ikisinin de ekranda bir dizi projeleri yok. Uzun zamandır da olmadı. Sosyal medyayı çok etkin kullanmasalar da ara sıra yaptıkları paylaşımlara takipçileri beğeni ve yorum yapmaya devam ediyorlar.

Begüm Birgören, geçtiğimiz hafta, uzun süredir beraber olduğu Mehmet Cemil ile sürpriz bir nikahla evlenmişti. Oyuncu bu mutluluğun ardından bir başka mutlu haberi de takipçileri ile paylaştı. Her ne kadar bir dizi projesinde yer almayacak olsa da onu izlemek isteyenler tiyatro oyununca gidebilir.

Birgören’in, usta oyuncu Oya Kırca ile birlikte sahne aldığı Plastik Aşklar oyunu, Harbiye Açıkhava’da sergilenecek.
Detayları oyuncu instagram’dan duyurdu…

31 Ekim Harbiye Açık Hava! ???? Biletlerimiz yine hızla tükenmekteymiş çook teşekkür ederiz!???????????????? @plastikasklar

Begüm Birgören'den sahne müjdesi, Öykü Karayel'in siyah beyaz güzelliği 8

Müzisyen Can Bonomo ile evli olan Öykü Karayel de şu sıralar dizilerde yok. Ekranlara son olarak Muhteşem İkili isimli diziyle gelmişti. O gün bugündür de dizilerde yer almadı oyuncu.

Öykü Karayel de sosyal medyayı çok sık kullanmıyor ama takipçilerini de fazla habersiz bırakmıyor. Son yaptığı paylaşım ise siyah beyaz bir fotoğrafıyla oldu. Oyuncu İngilizce Merhaba notunu düştüğü paylaşımıyla dikkat çekti.

Hi✋????

Begüm Birgören'den sahne müjdesi, Öykü Karayel'in siyah beyaz güzelliği 9