Ana sayfa Sosyal Medya Begüm Birgören’in hayaline koronavirüs engel oldu!

Begüm Birgören’in hayaline koronavirüs engel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Plastik Aşklar tiyatro oyununda Oya Başar ile birlikte sahneye çıkan Begüm Birgören, koronavirüs nedeniyle tüm sanat gösterilerinin iptal edilmesinin ardından hayalini kurduğu Frankfurt Festivali’ne gidememiş olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kutlaması için paylaşımda bulunan oyuncu, “Herkes gibi bir an önce bu salgının geçmesini diliyorum” diye belirtti. Yine bir araya gelip kalabalıklar oluşturacakları günü hasretle çektiğini dile getiren oyuncu, sanatın önemine de işaret etti.

Begüm Birgören, “Şu an Frankfurt Tiyatro Festivali kapsamında sahnede olacaktık.. Bir süredir bunun hayali ve heyecanıyla yaşıyordum ama ne yazık ki tarihin olağanüstü zamanlarına tanık oluyoruz hep birlikte. Ben de herkes gibi bir an önce bu salgının geçmesini diliyorum tabii ki” diye mesaj bıraktı.

Var olmanın kanıtının sanat olduğunu da ifade eden Birgören, “Yine bir arada olacağımız, kalabalıklarımızı oluşturup hep birlikte ritüellerimizi yaşadığımız zamanları sabırla bekliyorum! Çünkü var olmamızın kanıtı olan sanatın hayati önemi var.. “Doğa bizi var etmiştir yalnızca, ama sanat insan kılmıştır.” hatırlatmasıyla #27martdünyatiyatrogünü ‘nüzü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Begüm Birgören'in hayaline koronavirüs engel oldu! 7