Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisi için Erdal Beşikçioğlu’nun sözleri hem umut hem umutsuzluk barındırıyor!

Behzat Ç dizisi için Erdal Beşikçioğlu’nun sözleri hem umut hem umutsuzluk barındırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV100 ekranında Candaş Tolga Işık, sohbet programına Bergen filminin iki ünlü ismi Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nu davet etti. Birçok konu konuşuldu, hoş bir sohbet ortamı oluştu. Ancak herkesin kafasındaki bir konu vardı ki, bu zamana kadar Erdal Beşikçioğlu’na sormak bile yürek istiyordu… Çünkü aksi bir yanıt vermesi çok muhtemeldi…

İşte o soruyu Candaş Tolga Işık sordu. “Bir daha Behzat Ç.’yi izleyebilecek miyiz?” Milyonlarca hayranı bulunan bu dizinin BluTV’de yeniden ekrana dönmesi pek de beklentileri karşılamamıştı. Erdal Beşikçioğlu’nun da senaryodan memnun olmaması nedeniyle devam etmek istemediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Behzat Ç dizisi için Erdal Beşikçioğlu'nun sözleri hem umut hem umutsuzluk barındırıyor! 7

19 Eylül 2010 yılında başlayan ve 3 sezonda 96 bölüm süren dizi, birçok izleyicinin inancına göre o dönemin siyasi durumunu da gözetilerek yayından kaldırılmıştı. Ancak Behzat Ç dizisine olan büyük ilgi Blu TV’nin ekibi ikna ederek dördüncü sezonu çekmesi ile sürdü. 2019 yılının sonbaharında yayınlanan 4. sezon ile birlikte dizi toplamda 106 bölüm olarak çekilmiştir. Beşinci sezon için de planlamalar yapılmasına rağmen sorunlar yaşandığı için proje bitirilmek zorunda kaldı.

Candaş Tolga Işık, programına konuk ettiği Erdal Beşikçioğlu’na dizinin yeniden dönme ihtimalini sordu ve şu yanıtı aldı:

“Doğaya karşı isyan etmek istemiyorum. Behzat’ı çektiğimiz zaman 35-40 yaşlarında cevval bir delikanlıydık. Şimdi 50’nin üstünde bir adam haline geldik. Yine cevvaliz de delikanlı tarafımız da tartışılmaz da…Bilemiyorum. O bir ekip işiydi. O ekibin o anını yakalamak, gezegenlerin durumunu yakalamak çok zordu. O zor ve dönem için de çok uygun bir işti. Tuhaf bir hale geldi. Bana nasip oldu. Bu tür şeyler her zaman her dakika olacak işler değil. Geriye dönüp yad etmek daha mı iyi acaba? Ben de ikilemdeyim, çünkü çok sevdiğim bir karakter. Ercan ve Emrah’ın yazdığı kalemleri çok beğeniyorum. Paralı bir kanalda oynaması bana biraz ters geliyor. Mevzu o… Güzel ortada cevap verdim.”

Bu sözlerin ardından Behzat Ç.’nin yeniden olabileceği yorumunu yapan Candaş Tolga Işık’a Erdal Beşikçioğlu’nun “Kısmet” diyerek yanıt vermesi de dikkat çekiciydi. Usta oyuncunun karakteri çok sevmiş olması ve paralı bir kanalda yayınlanmasını ters bulduğu ifadesi dikkat çekiyor. Bu sözler hem dizinin yeniden çekilebileceğini ama paralı bir kanalda olmazsa ve aynı ekip yeniden bir araya getirilebilir ise olma ihtimalinin bulunduğu hissiyatını verdi. Tabii ki, Erdal Beşikçioğlu’nun sözleri umutsuzluk da barındırıyor, çünkü geriye dönüp yapılan güzel işi yad etmenin önemli olduğunu belirtmesi de dikkat çekiciydi.