Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dönüyor ama yalnız dönmüyor! Cinayet Büro’ya yepyeni isimler eklendi…

Behzat Ç. dönüyor ama yalnız dönmüyor! Cinayet Büro’ya yepyeni isimler eklendi…

tarafından zk zk

Türk dizi tarihinin fenomen yapımlarından ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, 6 yılın ardından BluTV özel yapımı olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, çekimleri tamamlanan dizide Erdal Beşikçioğlu’nun hayat verdiği Behzat Ç., unutulmaz üyeleriyle birlikte yeni simaların da olduğu Cinayet Büro’ya geri dönüyor.

3 sezon ekranlarda fırtına estiren ve adını unutulmaz diziler arasına yazdıran ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’, yepyeni maceralarıyla BluTV’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği, BluTV özel yapımı olan dizide Behzat Ç. karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, tam 6 yıl sonra yeniden Cinayet Büro’ya geri dönüyor.

Behzat Ç. dönüyor ama yalnız dönmüyor! Cinayet Büro'ya yepyeni isimler eklendi... 8

Çekimleri Ankara’da gerçekleşen ve ilk günden itibaren Ankaralıların da heyecanla takip ettikleri, yayınlanan ilk fotoğrafların heyecan yarattığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni serüvenlerinde Cinayet Büro’nun unutulmaz yüzleri Hayalet (İnanç Konukçu) ve Akbaba’nın (Berkan Şal), Behzat’ı yalnız bırakmadığı yapımda, ekibe katılan yeni isimler ise merak uyandırıyor. 37. İstanbul Film Festivali’nden ‘En İyi İlk Film’ dahil 2 ödülle ayrılan ‘Güvercin’ adlı filmin başrolünde yer alan Kemal Burak Alper ile ‘Kral Lear’ oyununda Haluk Bilginer’le birlikte rol alan Hüseyin Sevimli ve genç tiyatro oyuncusu İlkyaz Arslan, Cinayet Büro’ya dahil oluyor.

Behzat Ç. dönüyor ama yalnız dönmüyor! Cinayet Büro'ya yepyeni isimler eklendi... 9

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu ve senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’nin yeni bölümleri çok yakında sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak.