Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç.’nin Cevdet’i Berke Üzrek, Kimse Bilmez’e geçti! Tanımakta zorlanacaksınız

Behzat Ç.’nin Cevdet’i Berke Üzrek, Kimse Bilmez’e geçti! Tanımakta zorlanacaksınız

tarafından ker_def

Atv’nin her bölümü merakla beklenen ve reyting birincisi Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Berke Üzrek, Kimse Bilmez dizisinde ‘Takacı’nın kardeşi ‘Mert’ karakterine hayat verecek.

Hatırlanacağı gibi Berke Üzrek, şu aralar yeni bölümleriyle Blu TV’de yayınlanmakta olan Behzat Ç. dizisinin ilk sezonunda canlandırdığı Cevdet karakteri ile ünlenmişti.

Behzat Ç.'nin Cevdet'i Berke Üzrek, Kimse Bilmez'e geçti! Tanımakta zorlanacaksınız 8

12’NCİ BÖLÜME DAMGA VURACAK

Her bölümüyle seyircisini farklı bir hikayenin içerisine alan Kimse Bilmez, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Birbirinden sürükleyici aksiyon ve dram sahneleriyle adından söz ettiren dizinin oyuncu kadrosuna, 12’nci bölümden itibaren tiyatro kökenli Berke Üzrek damga vuracak. Dizide ‘Vedat’ ve ‘Pilot’un düşmanı olan ‘Takacı’nın kardeşi ‘Mert’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Berke Üzrek, izleyiciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

‘PİLOT’A RAKİP GELİYOR

Sürükleyici hikayesiyle seyircisini her bölüm farklı bir serüvenin içerisine sokan ‘Kimse Bilemez’, dizinin oyuncu kadrosuna yeni kattığı ‘Mert’ karakteriyle, ‘Pilot’un başını bir hayli ağrıtacak. Ağabeyi ‘Takacı’nın intikamını almak isteyen ‘Mert’in en büyük korkusu ise ‘düşmanlarının ondan daha fazla yaşaması’.

Behzat Ç.'nin Cevdet'i Berke Üzrek, Kimse Bilmez'e geçti! Tanımakta zorlanacaksınız 9

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizinin Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut üstleniyor. Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın, Berke Üzrek ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

BERKE ÜZREK KİMDİ?

Berke Üzrek ilkokul 5. sınıfta iken Türkbank Çocuk Tiyatro ile oyunculuk hayatına adım atmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Berke Üzrek ilk oyunculuk deneyimini ise Gurbetçiler isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Yeni Hayat, Beşi Bir Yerde, Sana Mecburum, Felek Ne Demek, Çocuğun Var Derdin Var, Ağa Kızı, Şöhret Okulu, Havalimanı, İyi Uçuşlar, Yalancı Romantik, Can, Bana Şans Dile, Filler ve Çimen, İçerde, Hırsız Var, Martılar ve İstanbul, Behzat Ç, Düşler, Umutlar, Enkaz, Vatanım Sensin, Payitaht Abdülhamit gibi bir çok projede rol almıştır.