Ana sayfa Sosyal Medya Behzat Ç yeni kadrosuyla hazırlanırken, Erdal Beşikçioğlu boş durmuyor!

Behzat Ç yeni kadrosuyla hazırlanırken, Erdal Beşikçioğlu boş durmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senarist Emrah Serbest’in Behzat Ç’nin yeni bölümleri için hazırlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Nisan ayında çekimlerin başlaması beklenen projede eski oyuncular olmayacak. Yepyeni bir kadro ile yola çıkacak olan Behzat Ç.’nin yeni dönemi nasıl olacak herkes merakta. Ancak birçok izleyici Erdal Beşikçioğlu’nun projede yer almayacak olmasının rahatsızlığını yaşıyor.

En son Fox TV ekranında yayınlanan Çocukluk dizisiyle televizyon ekranında yerini alan Beşikçioğlu, çok iyi performans sergilediği dizinin 11. bölümüyle final yapmasıyla talihsizlik yaşamıştı.

Beşikçioğlu şimdilerde ise Gain isimli platformda yayınlanacak olan Hamlet isimli 7 bölümlük dizi projesi için Elit İşcan ile birlikte çalışıyor. Oyuncunun, önümüzdeki aylarda yayınlanması beklenen Star TV’nin yeni dizisiyle anlaştığı da gelen haberler arasında.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Beşikçioğlu, bomba gibi bir proje ile ekranda yerini alacak.

Detayları saklanan projenin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturacağı ve oyuncu arayışlarının da devam ettiği ortaya çıktı. Hazırlıkların tamamlanmasından sonra yakın bir zaman içinde çekimlerin de başlaması bekleniyor.