Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç’de unutulmayan Mine Tugay sahnesi, Emine Bulut cinayetiyle yeniden gündemde!

Behzat Ç’de unutulmayan Mine Tugay sahnesi, Emine Bulut cinayetiyle yeniden gündemde!

tarafından ker_def

Mine Tugay’ın Behzat Ç’deki efsane sahnesi Emine Bulut cinayetiyle yeniden hatırlandı!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Emine Bulut, önceki gün Kırıkkale’de 10 yaşındaki kızının gözü önünde, eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Türkiye gündemini sarsan bu cinayete toplumun her kesiminden tepkiler geldi. Sanat camiasının ünlü isimleri de sosyal medya hesapları üzerinden tepkilerini dile getirdi.Bir tepki de BluTV’den geldi…

Ancak bu aynı zamanda yıllar önce Behzat Ç. dizisinde herkesi derinden etkileyen bir sahneydi…

Mine Tugay, efsane ve uzun süre unutulmayacak bir oyunculuk sergilemişti. Suna karakteri hiç kimsenin beklemediği bir anda hafızalara kadın cinayetlerine tepki olarak yapılmış en dikkat çekici karakter olarak yerleşti.

Mine Tugay, yıllar sonra bile bu sahne ile hala hatırlanıyor…

Emine Bulut cinayetinin ardından da BluTV’nin paylaştığı ve Mine Tugay’ın kendi hesabında yer verdiği sahneye dizi izleyicilerinden de birçok yorum geldi.

Bu yorumlar o yıllarda bir dizi sahnesinde ortaya konan kadına şiddetinin toplum tarafından önemsenmemesinin yıllar sonra nelere mal olduğunun bir göstergesiydi.

İşte takipçilerin bu sahne ile ilgili yorumları ve Suna karakterinin detayları:

Behzat Ç'de unutulmayan Mine Tugay sahnesi, Emine Bulut cinayetiyle yeniden gündemde! 9 Behzat Ç'de unutulmayan Mine Tugay sahnesi, Emine Bulut cinayetiyle yeniden gündemde! 10

BEHZAT Ç.’DE SUNA KİMDİ?

Mine Tugay’ın 2011 yılında yer almaya başladığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Suna Amir karakterine kadar birçok rolde görebilirsiniz.

Ancak oyunuya asıl çıkışı ve herkesin aklında kalıcı olmasını sağlayan rol Behzat Ç. dizisiyle geldi.

Suna aslında bir seri katildi. Ama bu ortaya çıktığında Behzat Ç.. izleyicileri uzun süre şaşkınlık yaşadı. Zira hiç beklemiyorlardı…

Suna oldukça güzel, dirayetli bir kadın polis olarak dizideydi.

Behsat Ç. ve ekibi “Kesik Parmak Cinayetleri” dosyasıyla uzun süre uğraştı. Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı Emekli Başkomiser Aziz’in suçluyu yakalayamadığı bu olaylar dizisinde Behzat Ç.’nin yanındaki isimlerden birisi de Suna Amir idi…

Behzat Ç'de unutulmayan Mine Tugay sahnesi, Emine Bulut cinayetiyle yeniden gündemde! 11

Kesik Parmak Cinayetleri’nin yeniden başlaması ve Emekli Başkomiser Aziz’in bu işin altında Suna’nın olduğunu öğrenmesi ve onu korumaya alması dikkat çekmişti.

Ancak Behzat Ç. bir depoda kıstırdığı Suna’nın seri cinayetleri işleyen kişi oluğunu hem de suç üstü yaparak öğrendi.

Suna, kardeşi kadar sevdiği kadına yapılanların öcünü almak için öz kızlarına veya eşlerine kötü şeyler yaptıran kişileri kurban seçiyordu.

Suna karakteri Behzat Ç. ve ekibin gözleri önünde kafasına sıkıp intihar etmişti.